După ce l-a egalat pe Pele la capitolul golurilor marcate pentru același club, Messi a oferit un interviu cunoscutului jurnalist Jordi Evole. Materialul va fi difuzat abia pe 27 decembrie, însă emisiunea "El Món a RAC1" a prezentat deja un teaser al discuției dintre cei doi.
"Sunt bine, am avut o perioadă foarte proastă în vară, dar am trecut peste. Sfârșitul sezonului și ce s-a întâmplat în vară m-au afectat, dar acum mă simt bine, dornic, entuziasmat și motivat. Știu că acest club trece printr-un moment dificil, la nivel de echipă, dar și de conducere, dar aștept cu nerăbdare lucrurile să se îmbunătățească", a spus Messi, în interviul care va fi difuzat pe 27 septembrie.
La conferința premergătoare duelului dintre Real Valladolid și Barcelona (mâine, ora 23:00), Ronald Koeman a fost întrebat despre declarația lui Messi, care le dă mari speranțe fanilor catalani în contextul viitorului său pe Camp Nou.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Reacția lui Koeman, după ce Messi a declarat că se simte în continuare motivat la Barcelona

Tehnicianul Barcelonei a declarat că Messi nici n-ar fi trebuit să spună în public că este "motivat și dornic" deoarece starul argentinian demonstrează aceste lucruri în fiecare zi la antrenament, sub comanda lui:
"Din punctul meu de vedere, nu era necesar ca Messi să spună într-un interviu că este dornic. Văd asta în fiecare zi, când se află alături de coechipierii săi. Înțeleg că este dificil pentru orice jucător cu personalitate de învingător atunci când nu reușește să câștige toate meciurile. Nu știu ce altceva va spune în interviul respectiv. Știu doar că Messi arată multă dorință în fiecare zi", a spus Koeman, la conferința de presă.

Victor Font și Xavi, garanții prelungirii contractului cu Messi

Presa din Spania a tot speculat în ultimele luni că refuzul lui Messi de a semna prelungirea era în primul rând legat de prezența lui Bartomeu în poziția de președinte al clubului.
Acesta nu avea niciun proiect pentru ca Barcelona să redevină o forță la nivel european, iar decarul sud-american se afla în conflict deschis cu acesta. Odată Bartomeu demisionând, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de argentinian.
La alegerile din primăvară, Victor Font e mare favorit să câștige președinția, iar acesta a promis că îl va aduce pe bancă pe Xavi. Fostul mijlocaș e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi, astfel că în aceste condiții e puțin probabil ca starul blaugrana să mai fie tentat de o altă provocare.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59