Lionel Messi i-a oferit un amplu interviu jurnalistului Jordi Evole, iar declarațiile argentinianului s-au viralizat repede în presa internațională, evident cel mai fierbinte subiect fiind cel legat de viitorul starului de la Barcelona.
După ce PSG l-a demis pe Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino va fi antrenorul parizienilor, iar presa din Hexagon a scris că numirea argentinianului va reprezenta un atu important în încercarea francezilor de a-l convinge pe Messi să se mute pe Parc de Princes din sezonul viitor.
Ronald Koeman este de părere că Messi își va decide singur viitorul, iar hotărârea nu va fi luată în funcție de vreun antrenor: "Faptul că a amânat decizia cu privire la viitorul său nu schimbă lucrurile prea mult. Nu știu dacă este adevărat despre Pochettino la PSG, dar Messi iși va decide singur viitorul, iar acest lucru nu va depinde de un antrenor.", a declarat Koeman, citat de sport.es.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 16 ORE
Olandezul a menționat că nu a văzut în totalitate interviul lui Messi, dar a spus că este recunoscător pentru că argentinianul a avut cuvinte de laudă la adresa sa: "Nu am văzut interviul, dar trebuie săîl văd. Bineînțeles că apreciez că a vorbit frumos despre mine. Încerc să pun echipa în mișcare. Este un an de tranziție și el este un jucător foarte important."
https://i.eurosport.com/2020/12/27/2962186.jpg

Messi va lipsi din meciul Barcelona-Eibar

Messi nu s-a întors încă din Argentina, acolo unde a petrecut Crăciunul alături de familie. Decarul Barcelonei a primit câteva zile în plus de vacanță, deoarece are o problemă la gleznă și oricum nu putea juca în partida contra lui Eibar. Messi este așteptat să revină miercuri la antrenamentele Barcelonei.
"În primul rând, Leo a avut un disconfort la gleznă și de aceea nu a putut să se antreneze sau să fie apt pentru meciul de mâine. Din acest motiv a mai avut două zile de vacanță. Medicii i-au recomandat odihna. Se va întoarce la antrenamente după partida cu Eibar.", a completat Koeman.
Barcelona este pe locul 5 în La Liga, la 8 puncte distanță față de Atletico Madrid și Real Madrid, formații aflate la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei. Diferența e că formația lui Simeone are 2 meciuri mai puțin disputate față de marea rivală din capitala Spaniei.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
ACUM 18 ORE
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52