În partida din acest weekend cu Eibar, Lionel Messi și-a încheiat cea mai neplăcută perioadă a carierei. Patru meciuri a stat argentinianul fără gol marcat, dar în partida cu Eibar așteptarea a luat sfârșit. În prima repriză a meciului, Messi a pus stăpânire pe joc și a jucat de unul singur împotriva oaspeților, reușind să marcheze de trei ori în doar 26 de minute.
Starul argentinian a mai înscris o dată în repriza secundă, în minutul 87, iar scorul final a fost stability de Arthur, 5-0. În urma acestui rezultat, Barcelona trece pe primul loc în La Liga, la două puncta distanță de rivalii de la Real Madrid, care s-au încurcat ieri la Levante (scor 0-1). Madrilenii au avut ghinion și prin prisma accidentării suferite de Eden Hazard.

Setien, impresionat de evoluția lui Messi

Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 4 ORE
Așa cum este firesc, Setien l-a lăudat pe Messi după evoluția excelentă avută de starul argentinian cu Eibar. Tehnicianul Barcei a declarat că această victorie este pregătirea perfectă pentru Champions League. Barcelona întâlnește Napoli marți, în Italia, iar mai apoi are loc El Clasico, pe 1 martie.
Am așteptat un rezultat ca acesta, în care toate lucrurile merg în favoarea noastră. În alte meciuri nu am profitat de șansele pe care le-am avut, însă azi ne-am revanșat. Cele trei goluri marcate înainte de pauză ne-au oferit pacea de care aveam nevoie pentru partea secundă pentru că avem o săptămână importantă în față. Messi face asta de 14 sau 15 ani și continua să o facă. Este garantat. Realitatea este că el mereu este acolo. Dacă nu vine cu goluri, atunci sigur oferă câteva pase decisive. De asta e cel mai bun din lume, pentru că poate să facă ce alții nu pot.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
IERI LA 10:34