Barcelona a învins-o din nou pe Sevilla, după ce echipa blaugrana a câștigat și în LaLiga, în urmă cu doar 5 zile. Messi&co au reușit două goluri care au trimis meciul în prelungiri, unde catalanii au marcat încă o dată.
Dembele a deschis rapid scorul în minutul 12 cu un șut superb din afara careului direct la vinclu, lăsându-l fără reacție pe Vaclik.
După un final cu Barcelona presând ca la handbal, Sevilla a cedat în ultimul minut și golul lui Pique a trimis meciul în prelungiri, după ce în minutul 92, Fernando fusese eliminat. Braithwaite a închis tabela în minutul 95, în prima repriză de prelungiri.
Liga
Messi, întâlnire "de gradul 0" cu Laporta! Cum ar putea rămâne argentinianul la Barcelona
ACUM 17 ORE

Reacția lui Ronald Koeman

”Am luptat până la epuizare, am meritat victoria, am fost mai buni în ambele meciuri, sunt foarte satisfăcut. Am fost norocoși în ultimul minut, dar echipa a jucat bine până la finală, am crezut în noi și am meritat victoria. Echipa este foarte puternică din punct de vedere psihic și fizic. Ce a reușit echipa astăzi este incredibil”, a declarat Koeman după partidă, conform MARCA.
Trebuie să remarc ambiția echipei, am crezut mereu că este posibil să revenim. Lucrăm la această mentalitate și ne îmbunătățim iar eu ca antrenor nu pot să cer mai mult decât ce am vazut în această seară
”Sevilla așa este, chair dacăa veau 2-0, eu au încercat să pună presiune pe noi, să marcheze jun gol decisiv. Asta este mentalitatea lor, eu ca antrenor caut mereu golul pentru că nu cred în apărarea unui rezultat”, a continuat olandezul.
Fotbal
Noul puști minune al Barcelonei a refuzat 2 granzi din Premier League: "Am refuzat o groază de bani"
IERI LA 07:46
Fotbal
Joan Laporta, anunț despre viitorul lui Leo Messi, după ce Barcelona a câștigat Cupa Spaniei
IERI LA 06:20