Lumea aștepta cu mare interes să-l vadă pe Luis Suarez împotriva fostei sale echipe, însă COVID-ul a avut alte planuri. Atacantul lui Atletico a fost testat pozitiv cu câteva zile înaintea meciului de la Madrid și a intrat în izolare.
Uruguayanul a urmărit de acasă victoria formației lui Diego Simeone contra unei echipe a Barcelonei care nu se regăsește sub comanda lui Ronald Koeman. Carrasco a înscris unicul gol al meciului în prelungirile primei reprize și a adus 3 puncte extrem de importante pentru "rojiblancos".

Luis Suarez: "Prefer să nu mai vorbesc despre Barcelona!"

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Asimptomatic și în stare bună, Luis Suarez a vorbit despre meciul dintre Atletico și Barcelona, oferind un răspuns neașteptat când a fost întrebat despre fosta sa echipă:
"Cred că am vorbit deja prea mult despre Barca. Prefer s-o las deoparte și să trăiesc clipa la Atletico. Dar, ca prieten al lui Leo (n.r. - Messi) trebuie să recunosc că mă doare să văd situația de acolo. Îmi pasă enorm de el ca persoană și știu că este capabil să meargă mai departe și să facă față acestei situații.", a spus Luis Suarez, citat de Mundo Deportivo.
Luis Suarez s-a integrat în timp record la Atletico. Uruguayanul a înscris deja 5 goluri pentru Atletico, în numai 9 meciuri.
Atletico este pe locul 2 în La Liga, după 10 etape, la 3 puncte în spatele liderului Sociedad. Totuși, ca și Barcelona, trupa lui Simeone are 2 meciuri în minus.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59