Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Xavi după ce Barcelona l-a ales Quique Setien. "Va fi un antrenor bun pentru Barça"

Ion Alexandru

Actualizat 14/01/2020 la 10:36 GMT+2

Xavi a fost principalul obiectiv pentru Consiliul Director al Barcelonei pentru înlocuirea lui Ernesto Valverde. Fostul mijlocaș al Barcelonei a ales să se pregătească mai bine pentru o revenire la echipa care l-a făcut mare. Xavi îl apreciază pe Quique Setien, alesul celor din conducerea Barcelonei!

Xavi Hernández

Credit imagine: Eurosport

Xavi a fost principalul obiectiv pentru Consiliul Director al Barcelonei pentru înlocuirea lui Ernesto Valverde. Fostul mijlocaș al Barcelonei a ales să se pregătească mai bine pentru a revenire la echipa care l-a făcut mare. Xavi îl apreciază pe Quique Setien, alesul celor din conducerea Barcelonei!
După multe ore de negocieri, Barcelona l-a ales pe Quique Setien pentru a conduce echipa către titlu în La Liga și trofeul Champions League în această primăvară. Acum câteva luni, într-o emisiune la postul de radio Cadena Ser, Xavi își exprima aprecierea pentru Quique Setien și metodele sale de lucru.
Da, este potrivit pentru Barcelona și pentru multe alte echipe. Are o idee de joc asemănătoare cu ce am trăit la Barça și se poate adapta la stilul în care această echipă a devenit câștigătoare. Antrenează echipele pentru construcție încă de la portar și vrea să aibă cât mai mult posesia. Încă de la venira lui Cruyff, Barcelona a respirat acest acest fotbal. Quique Setien poate fi o soluție.

Xavi ar putea reveni la Barcelona în vara viitoare

Fostul mijlocaș de la Barcelona a mai spus că îi place felul în care obține Betis, fosta echipă a lui Quique Setien, rezultatele. La auzul acestor complimente, Quique Setien a spus:
Cuvintele lui Xavi m-au făcut mândru de munca mea
Xavi și Quique Setien ar putea face echipă pe banca Barcelonei chiar din vara viitoare.
Quique Setien

Fanii îl vor pe Quique Setien

Cotidianul catalan Mundo Deportivo i-a întrebat pe fani ce părere au de alegerea lui Quique Setien, iar răspunsul este covărșitor în favoarea fostului antrenor de la Betis. 24 de mii de oameni au votat, iar peste 77% sunt încântați de acastă variantă.
sondaj
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo