Juniorii lui Real Madrid n-au avut milă de cei de la Villaverde în meciul disputat în acest weekend. Micii "galactici", de la categoria Under-9, au câștigat cu 31-0, iar rezultatul a făcut rapid înconjurul presei din Spania.
Victoria răsunătoare a puștilor de la Real a iscat un scandal în Spania. Cei de la Villaverde au răbufnit la finalul meciului, criticând aspru diferența de valoare dintre echipele de juniori ale granzilor din Spania și celelalte academii care nu beneficiază de aceeași susținere.
"Vrem să ne exprimăm furia față de această situație petrecută pe teren. În primul rând, cluburile mari ar trebui să implementeze strategii sportive prin care să evite astfel de scoruri. În al doilea rând, Federația Spaniolă trebuie să realizeze o restructurare a categoriilor.", au scris cei de la Villaverde, pe contul de Twitter.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Reacția lui Zidane, după ce juniorii lui Real Madrid și-au surclasat adversara cu scorul de 31-0

Zidane, tehnicianul primei echipe a Realului, a fost întrebat ce crede despre întreaga poveste din jurul victoriei cu 31-0 a juniorilor de pe Santiago Bernabeu.
Francezul consideră că, dacă ar trebui să fie cineva arătat cu degetul pentru diferența uriașă dintre cele două echipe, aceea este Federația Spaniolă:
"Jucătorii trebuie să intre pe teren și să joace cât mai bine și, din păcate, se pot întâmpla și astfel de lucruri pe teren. Este oribil să primești 31 de goluri, dar nu există competiție în care antrenorul să le spună jucătărilor să nu atace.
Problema ține mai mult de Federație. În baschet, de exemplu, după ce încasezi 50 de puncte înainte ca timpul să se oprească, trebuie să te uiți în jur după soluții", a spus Zidane, citat de cotidianul Marca.

Juniorii lui Real Madrid și-au "demolat" adversarii cu 31-0

Real Madrid este recunoscută pentru academia ei grandioasă, lucru valabil și în cazul Barcelonei, care a dezvoltat excelent celebra "La Masia".
În weekend, juniorii U9 ai Realului au oferit o adevărată demonstrație de mini-fotbal în fața unei adversare fără reacție. Micii "galactici" au marcat de 31 de ori în meciul care a durat 40 de minute, stabilind, cel mai probabil, un record mondial la categoria lor de vârstă.
Puștii Realului au reușit să înscrie câte un gol la fiecare 1,3 minute, iar cel mai bun marcator al juniorilor "Los Blancos" și-a trecut în cont 11 goluri.
"Echipa lui Ruben Barrios (n.r. - Real Madrid U9) a câștigat meciul din campionat împotriva lui Villaverde San Andres B", au scris cei de la Real în mediul online, fără să atragă atenția asupra scorului uluitor.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59