Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Zidane, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga: "Este peste trofeul UCL"

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/07/2020 la 01:07 GMT+3

Real Madrid s-a impus în penultima etapă din La Liga împotriva lui Villarreal, scor 2-1, și a cucerit titlul de campioană.

Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

"Galacticii" lui Zinedine Zidane aveau nevoie de o victorie în această seară ca să-și asigure mult râvnitul trofeu. Iar planul pus la cale de managerul francez a mers perfect, la fel ca în toate meciurile disputate de Real de la reluarea sezonului.
Karim Benzema a deschis scorul în minutul 29, după o pasă expediată de Luka Modric. Golgheterul Realului a intrat în careu și a șutat la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Asenjo. Tot Benzema a dublat avantajul formației de pe Santiago Bernabeu în minutul 77, din lovitură de la 11 metri.
Villarreal a redus din diferență în minutul 84, când Iborra a reluat cu capul pe lângă Courtois. S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia Real Madrid s-a distanțat la 7 puncte de Barcelona, echipă care a pierdut în această seară împotriva celor de la Osasuna, scor 1-2.

Reacția lui Zidane, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga

La finalul duelului de la Madrid, Zinedine Zidane a dezvăluit că acest titlu reprezintă un moment special, cu mult peste cel al câștigării trofeului UEFA Champions League:
"Este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat, după perioada de pandemie. Sunt mai fericit decât atunci când am câștigat trofeul UEFA Champions League. Este cu totul altceva în campionat, sunt 38 de etape. Și, dacă la final reușești să termini pe primul loc, e minunat!", a spus Zinedine Zidane, după cel de-al 34-lea trofeu câștigat de Real Madrid.
Jucătorii Realului au primit trofeul la finalul meciului, apoi au început "fiesta" pe teren:
Grație performanței din acest sezon, Real Madrid a cucerit cel de-al 34-lea trofeu din istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo