Real Madrid a suferit o eliminare greu de digerat, în "16-imile" Cupei Spaniei. Campioana en-titre din La Liga a fost învinsă, scor 1-2 (după extra-time), cu un om în plus, de micuța Alcoyano, aflată în liga a 3-a spaniolă.
”Adevărul este că am încercat. Jucătorii au dat totul pe teren, am avut destule ocazii să marcăm al doilea gol dar când nu marchezi asta se întâmplă.. a venit golul de 1-1. Este un moment dificil, ar fi trebuit să jucăm mai bine, dar jucătorii au dat totul”, a afirmat Zidane după meci.
”Eu sunt antrenorul, responsabilitatea este a mea, mi-o asum, ca întotdeauna. Dacă am fi înscris al doilea gol, era alt meci. Așa este fotbalul. Portarul a avut două, trei intervenții decisive. Al doilea gol nu a vrut pur și simplu să vină”, consideră francezul.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Acesta este cuvântul folosit de voi - rușine. Nu este cuvântul folosit de mine. Așa este fotbalul, este dificil. În mod normal, jucăm cu o echipă din liga a treia, ar fi trebuit să câștigăm, dar nu a fost așa. Dar nu este o rușine, nici vorbă! Acest gen de lucruri se întâmplă, trebuie să ți le asumi, eu mi le asum în totalitate. Vom continua să muncim. Nu o vom lua razna de la un singur rezultat
Zinedine Zidane a vorbit și despre viitorul său la Real Madrid: ”Când pierzi mereu se vor discuta despre astfel de lucruri... Îmi asum responsabilitatea și ce va fi, va fi, eu sunt calm. Când suntem pe teren, jucătorii dau totul. Dar câteodată nu iese totul. Trebuie să ne asumăm, vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare”.

REAL MADRID, ELIMINATĂ DIN CUPA SPANIEI DE ALCOYANO, O ECHIPĂ DIN LIGA A 3-A

Alcoyano a restabilit egalitatea în minutul 80. Solbes l-a învins cu un șut din careu pe Lunin, portarul folosit de Zidane în această seară.
Meciul a intrat în extra-time, iar Zidane a apelat la "artileria grea". Hazard, Asensio și Kroos și-au făcut apariția pe teren și i s-au alăturat lui Benzema, introdus încă din minutul 67 pentru a rezolva partida. Cu toate acestea, la finalul primei reprize de prelungiri tebela indica în continuare scorul de 1-1.
Alcoyano a primit o lovitură teribilă în minutul 110, când Lopez a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Chiar și cu un om în minus, micuța echipă a reușit să dea lovitura decisivă. Juanan a primit o pasă în careu de la Diakite și a finalizat cu un șut la colțul scurt, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Realului.
A fost golul cu care micuța Alcoyon a răpus gigantul Real Madrid și a obținut o calificare istorică. În optimi, trupa din liga a 3-a va juca împotriva celor de la Huesca.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59