Real Madrid a învins Barcelona cu scorul de 2-0, goluri marcate de Junior Vinicius şi Mariano. Real Madrid ocupă prima poziţie din La Liga, iar Barcelona se poziţionează pe locul secund. Junior Vinicius a deschis scorul în minutul 71, când a preluat mingea trimisă de Kroos, a avansat în interiorul careului şi a trimis pe colţul scurt, învingându-l pe portarul ter Stegen.
Real Madrid şi-a majorat avantajul, în minutul 90+2, când, după o acţiune individuală, Mariano a trimis un şut precis pe partea dreaptă a porţii lui ter Stegen. În clasamentul din LaLiga, Real Madrid ocupă prima poziţie, cu un total de 56 de puncte, în timp ce Barcelona se află pe locul 2, cu un punct mai puţin. În următoarea rundă din LaLiga, Real Madrid va întâlni Betis, iar Barcelona se va duela cu Real Sociedad.

Ce a declarat Zidane la final de El Clasico

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Este bine să câștigi într-un Clasico, dar nu consider că revenirea pe primul loc în clasament este cel mai important lucru. Desigur, aceste trei puncte contează, dar ceea ce m-a interesat cel mai mult a fost schimbarea atitudinii. Ieșim dintr-o perioadă complicată și sincer mă bucur că am câștigat. Am făcut ceea ce trebuia și sunt foarte mândru de jucătorii mei. Avem o echipă grozavă, am cei mai buni jucători și trebuie să o arătăm de fiecare dată. Cred că merităm victoria pentru tot ceea ce am realizat colectiv. Este adevărat că săptămâna a fost dificilă, dar am avut o mare oportunitate în această seară și am discutat multe despre asta între noi. Ne-am spus că putem face ceva bun în acest Clasico. Aveam nevoie de asta. Da, a existat o oportunitate și am profitat de ea. Vestiarul nu a căzut după înfrângerea cu Manchester City, deoarece considerăm că am jucat destul de bine, în afară de acele zece minute fatidice de la final. Presingul nostru nu a fost suficient de bun în prima repriză, așa că a trebuit să schimbăm asta. În a doua parte am sufocat Barcelona. Acest lucru a avut consecințe benefice pentru noi, deoarece adversarul nu se simte bine fără minge. Acestea sunt doar trei puncte. Va fi greu în continuare și știu că vom fi din nou criticați. O știu prea bine și trebuie să accept acest lucru.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Când ar urma să preia echipa. Anunțul jurnaliștilor francezi
07/01/2022 LA 07:25
Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
26/11/2021 LA 19:47