articol de Romeo Ene
El a revenit cu un mesaj pe reţelele de socializare în care şi-a cerut scuze pentru gestul făcut. Zinedine Zidane a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului cu Sevilla din La Liga şi i-a luat apărarea jucătorului adus în 2019 pentru 100 de milioane de euro pe Bernabeu.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Zidane, de partea lui Hazard: ’’Şi-a cerut deja scuze’’

Zinedine Zidane a susţinut o conferinţă de presă sâmbătă, iar gestul lui Hazard de la finalul partidei cu Chelsea a fost unul dintre principalele subiecte abordate, antrenorul indicând faptul că belgianul și-a cerut scuze. El a dezvăluit că a avut o discuţie cu mijlocaşul după evenimentele de pe Stamford Bridge.
’’Hazard și-a cerut deja scuze pentru ceea ce s-a întâmplat zilele trecute”, a spus francezul.
"Nu a vrut să jignească pe nimeni și a spus asta. Este un jucător de la Real Madrid și va lupta pentru Real. Știe ce are de făcut pe teren și o să facă asta. Am vorbit după meci zilele trecute. A vorbit cu mine, jucătorii și clubul despre ce s-a întâmplat. Acum este de domeniul trecutului”, a afirmat Zidane.

Zidane, despre situaţia lui Ramos

Ultima accidentare a lui Sergio Ramos a fost un alt subiect de discuție al conferinței de presă, dar Zidane a insistat că fundașul central ar fi apt de joc la mijlocul săptămânii viitoare.
"Era la capacitate fizică 100 la sută la meciul cu Chelsea", a spus Zidane despre Ramos. "Important este că Sergio Ramos îşi va reveni cât mai curând posibil. Am avut multe accidentări, desigur, asta mă îngrijorează. Anul acesta jucătorii nu s-au putut odihni niciodată, dar asta este. Sper că lucrurile vor fi mai normale anul urmator."
Antrenorul nu a vrut să vorbească despre ceea ce înseamnă acest lucru pentru viitorul lui Ramos, el nedorind să discute despre viitorul său.
’’Voi uşura întotdeauna lucrurile pentru club pentru că mi-a oferit totul”, a fost tot ce a spus francezul în acest sens.
Trecând mai departe pentru a vorbi despre meciul de duminică cu Sevilla, Zidane a etichetat meciul ca fiind primul dintr-o serie de finale.
"Avem patru meciuri și patru finale", a spus el. "Trebuie să uităm de Liga Campionilor și să ne gândim doar la meciul de mâine. Sevilla este o echipă care va da totul pe teren. Au arătat de la început până acum că sunt o echipă bună și luptă să câștige și titlul. Știm cât de bine va trebui să jucăm dacă vrem să câștigăm.’’, a încheiat Zidane.
Real Madrid – Sevilla se joacă duminică, (22:00), iar în cazul unui succes, Los Blancos vor rămâne în lupta pentru titlu.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59