Contractul scadent în iunie 2021 a fost dezvăluit în exclusivitate de cotidianul spaniol El Mundo în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent, acumulând datorii de 700 de milioane de euro.
Lionel Messi a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci Bartomeu este de...555.237.619 euro.
Acum, clubul catalan a reacționat după informațiile apărute în presa din Spania.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Reacția oficială a Barcelonei

"Având în vedere informațiile publicate azi de ziarul El Mundo referitoare la contractul dintre Barcelona și Lionel Messi, clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți.
FC Barcelona nu are absolut nicio responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale necesare împotriva ziarului El Mundo pentru toate daunele care le-ar putea produce acesta.
FC Barcelona își exprimă susținerea necondiționată față de Lionel Messi în această situație în care se încearcă discreditarea imaginii sale și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie", a informat clubul catalan.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59