Contractul scadent în iunie 2021 a fost dezvăluit în exclusivitate de cotidianul spaniol El Mundo în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent, acumulând datorii de 700 de milioane de euro.
Lionel Messi a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci Bartomeu este de...555.237.619 euro.
Acum, clubul catalan a reacționat după informațiile apărute în presa din Spania.
Liga
Messi, liderul din vestiarul Barcelonei: "Așa e el, vede totul!". Cum și-a impresionat antrenorul
ACUM 12 ORE

Reacția oficială a Barcelonei

"Având în vedere informațiile publicate azi de ziarul El Mundo referitoare la contractul dintre Barcelona și Lionel Messi, clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți.
FC Barcelona nu are absolut nicio responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale necesare împotriva ziarului El Mundo pentru toate daunele care le-ar putea produce acesta.
FC Barcelona își exprimă susținerea necondiționată față de Lionel Messi în această situație în care se încearcă discreditarea imaginii sale și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie", a informat clubul catalan.
Liga
Real Madrid, ultimatum pentru Ramos! Căpitanul are o ofertă pe masă și trebuie să ia urgent decizia
ACUM 15 ORE
Liga
Ronald Koeman și Barcelona, cei mai mari fani ai lui Real Madrid în "El Derbi Madrileno"
IERI LA 15:05