După ce Barcelona a pierdut la Levante, iar Sevilla și Atletico Madrid au terminat la egalitate, 1-1, gruparea blanco avea șansa să treacă pe locul întâi în clasament. Zidane a cerut mai multă consistență în jocul Realului, la conferința de presă premergătoare partidei, însă elevii săi au fost departe de așteptările fanilor.
Chiar dacă Robles, cu 7 intervenții salvatoare, a fost jucătorul meciului, formația din capitala Spaniei nu prestează un fotbal convingător, chiar dacă poziția din clasament nu ar fi, în teorie, menită să îngrijoreze.
https://i.eurosport.com/2019/11/02/2709018.png
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
ACUM 12 ORE
De notat că Real a avut și o fază în care a cerut un penalty în disputa de pe Bernabeu, însă arbitrul nu a considerat că fundașul lui Betis a comis henț voluntar.

Betis, istorie pe Bernabeu

În 2017-2018 Real a pierdut cu 1-0 acasă contra echipei din Sevilla, pentru ca acum doi ani să fi suferit altă înfrângere: 0-2. Betis a devenit astfel prima echipă din istoria La Liga care să păstreze poarta intactă în trei partide la rând pe Bernabeu.
După 11 etape din La Liga, Real Madrid e pe locul secund, la egalitate de puncte cu Barcelona (22). Granada poate devansa cei doi granzi ai Spaniei, condiția fiind să se impună duminică, pe teren propriu, cu Real Sociedad.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 15 ORE
Liga
Real Madrid a găsit deja înlocuitor pentru Asensio! Cine e fotbalistul care va ajunge pe Bernabeu
ACUM 16 ORE