The La Liga Challenge a fost organizat în weekendul trecut în Spania - jucători de la echipele din prima ligă spaniolă și-au reprezentat cluburile într-o competiție eliminatorie de FIFA 20. Marco Asensio de la Real Madrid a ieșit câștigătorul!
Competiția a fost organizată și pentru a strânge fonduri care să ajute la lupta împotriva COVID-19 iar la final suma generată a fost de 140.000 de euro! Suma va fi direcționată către UNICEF.
Fotbal
Barcelona, victorie grație lui Depay, care a stabilit un record unic în ultimii 10 ani
29/08/2021 LA 16:58

Barcelona n-a participat

Turneul a fost organizat de un jucător de FIFA din Spania pe nume Ibai iar 18 dintre cluburile din La Liga au fost prezente. Sergi Roberto de la Barcelona și Alejandro Pozo de la Mallorca trebuiau să participe însă s-au retras înainte de startul competiției. Motivul? Cluburile lor au contracte cu cei de la Konami, creatorul jocului Pro Evolution Soccer.
Sergi Roberto a pierdut astfel prin forfeit duelul cu Edu Exposito de la Eibar, cel care apoi l-a învins în sferturile competiției pe Borja Iglesias de la Betis. În semifinale, Exposito a fost învins de către Marco Asensio iar jucătorul Realului s-a impus cu 4-2 în finală în fața lui Aitor Ruibal de la Leganes. La finală au asistat online nu mai puțin de 170.000 de fani.
A fost un turneu spectaculos. Obiectivul a fost acela de a ne simți bine, de a râde, de a oferi divertisment în aceste vremuri dificile pentru toată lumea și pentru a dona în lupta cu COVID-19. Și am reușit | Marco Asensio
Toți jucătorii celor de la Real Madrid au fost plasați în izolare pe 12 martie după ce unul dintre jucătorii echipei de baschet a clubului a fost testat pozitiv cu coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona s-a mai înțeles cu un jucător pentru reducerea salariului! "Să nu vă îndoiți de mine"
23/08/2021 LA 11:29
Liga
Bilbao - Barcelona 1-1. Depay a salvat formaţia blaugrana. Coşmar pentru Koeman în apărare
21/08/2021 LA 21:56