Real Madrid a confirmat oficial informația că un jucător al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De asemenea, clubul a confirmat că atât jucătorii echipei de baschet, cât și ai celei de fotbal intră în carantină. Cele două loturi folosesc aceeași bază de antrenamente.
Real Madrid a mai confirmat că partidele din zilele următoare nu se vor juca. Nu a fost menționat însă nimic destul duelul cu Manchester City, programat pentru săptămâna viitoare.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 20 ORE
-----
Un jucător de la echipa de baschet a celor de la Real Madrid a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunță La Sexta. Acest lucru are un impact și asupra echipei de fotbal, toți jucătorii din lotul echipei lui Zinedine Zidane fiind trimiși acasă în carantină.
Astfel, returul din UEFA Champions League contra celor de la Manchester City este sub semn de întrebare, fiind șanse mici să se poată disputa conform programului inițial. Cei de la Real Madrid anunțaseră în această dimineață că suspendă toate turul stadionului pentru fani în perioada următoare.
Vestea vine după ce Daniele Rugani, jucătorul celor de la Juventus, a fost testat pozitiv cu coronavirus iar jucătorii lui Juventus și cei ai lui Inter Milano, ultima adversară a lui Juve din campionat, au intrat în carantină. Cristiano Ronaldo și-a anunțat clubul că va rămâne la Madeira în carantină.
În Spania, numărul cazurilor de persoane cu coronavirus a trecut de 2.200. La Liga a anunțat în urmă cu puțin timp că următoarele 2 etape din primele 2 ligi spaniole sunt suspendate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56