Real Madrid a confirmat oficial informația că un jucător al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De asemenea, clubul a confirmat că atât jucătorii echipei de baschet, cât și ai celei de fotbal intră în carantină. Cele două loturi folosesc aceeași bază de antrenamente.
Real Madrid a mai confirmat că partidele din zilele următoare nu se vor juca. Nu a fost menționat însă nimic destul duelul cu Manchester City, programat pentru săptămâna viitoare.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 18 ORE
-----
Un jucător de la echipa de baschet a celor de la Real Madrid a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunță La Sexta. Acest lucru are un impact și asupra echipei de fotbal, toți jucătorii din lotul echipei lui Zinedine Zidane fiind trimiși acasă în carantină.
Astfel, returul din UEFA Champions League contra celor de la Manchester City este sub semn de întrebare, fiind șanse mici să se poată disputa conform programului inițial. Cei de la Real Madrid anunțaseră în această dimineață că suspendă toate turul stadionului pentru fani în perioada următoare.
Vestea vine după ce Daniele Rugani, jucătorul celor de la Juventus, a fost testat pozitiv cu coronavirus iar jucătorii lui Juventus și cei ai lui Inter Milano, ultima adversară a lui Juve din campionat, au intrat în carantină. Cristiano Ronaldo și-a anunțat clubul că va rămâne la Madeira în carantină.
În Spania, numărul cazurilor de persoane cu coronavirus a trecut de 2.200. La Liga a anunțat în urmă cu puțin timp că următoarele 2 etape din primele 2 ligi spaniole sunt suspendate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM O ZI
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
IERI LA 08:42