Cadiz a început extrem de curajoasă meciul de la Madrid, când Alvaro Negredo a șutat la colțul lung. Courtois era bătut, însă Sergio Ramos a reușit o intervenție splendidă, din alunecare, și și-a salvat echipa.

Tot oaspeții au fost cei care au continuat să atace, iar Courtois s-a văzut pus la încercare de șutul de la mare distanță expediat de Cala. Portarul belgian s-a întins și a respins excelent.

Liga
Problemele financiare de la Barcelona creează noi tensiuni între jucători și conducere
IERI LA 13:52

Real Madrid, învinsă de nou promovata Cadiz

Courtois n-a mai putut să intervină în minutul 16, când Anthony Lozano l-a păcălit cu o "scăriță". Real Madrid n-a avut reacție nici măcar după golul încasat. Tot Cadiz putea să-și dubleze avantajul înainte de pauză, când același Lozano s-a trezit cu mingea la picior, după o eroare a lui Courtois.

Jucătorul din Honduras n-a reușit însă să reia spre poartă și a irosit o șansă uriașă.

Prima mare ocazie a trupei lui Zidane a avut loc abia în minutul 67, când Kroos l-a găsit pe Vinicius Junior cu o centrare în careu. Atacantul brazilian a sărit foarte bine, însă a trimis cu capul pe lângă poartă.

Apoi, în minutul 81, Benzema a lovit bara cu un șut de la marginea careului. A fost ultima șansă pe care campioana Spaniei a avut-o în duelul cu nou promovata Cadiz.

În urma victoriei uriașe din această seară, Cadiz a urcat, cel puțin temporar, pe locul 2 în La Liga, la egalitate de puncte (10) cu liderul Real Madrid și Granada, formația aflată pe poziția a 3-a.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga
Clasament inedit în La Liga după șase etape! Lider surpriză și start de sezon dificil pentru granzi
19/10/2020 LA 07:22
Liga
Barcelona plănuiește deja transferurile din ianuarie. Cele trei nume pe lista lui Ronald Koeman
19/10/2020 LA 06:49