Cadiz a început extrem de curajoasă meciul de la Madrid, când Alvaro Negredo a șutat la colțul lung. Courtois era bătut, însă Sergio Ramos a reușit o intervenție splendidă, din alunecare, și și-a salvat echipa.
Tot oaspeții au fost cei care au continuat să atace, iar Courtois s-a văzut pus la încercare de șutul de la mare distanță expediat de Cala. Portarul belgian s-a întins și a respins excelent.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Real Madrid, învinsă de nou promovata Cadiz

Courtois n-a mai putut să intervină în minutul 16, când Anthony Lozano l-a păcălit cu o "scăriță". Real Madrid n-a avut reacție nici măcar după golul încasat. Tot Cadiz putea să-și dubleze avantajul înainte de pauză, când același Lozano s-a trezit cu mingea la picior, după o eroare a lui Courtois.
Jucătorul din Honduras n-a reușit însă să reia spre poartă și a irosit o șansă uriașă.
Prima mare ocazie a trupei lui Zidane a avut loc abia în minutul 67, când Kroos l-a găsit pe Vinicius Junior cu o centrare în careu. Atacantul brazilian a sărit foarte bine, însă a trimis cu capul pe lângă poartă.
Apoi, în minutul 81, Benzema a lovit bara cu un șut de la marginea careului. A fost ultima șansă pe care campioana Spaniei a avut-o în duelul cu nou promovata Cadiz.
În urma victoriei uriașe din această seară, Cadiz a urcat, cel puțin temporar, pe locul 2 în La Liga, la egalitate de puncte (10) cu liderul Real Madrid și Granada, formația aflată pe poziția a 3-a.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59