După prestaţia foarte bună din El Clasico, unde doar ghinionul şi greşelile arbitrilor au făcut ca Real să nu se impună (a fost 0-0), mulţi se aşteptau ca formaţia blanco să aibă o misiune uşoară duminică seară, pe Bernabeu. Totuşi, Bilbao a fost mai mereu în ultimele sezoane o "nucă tare" pentru madrileni, dovadă că Real câştigase doar două din ultimele cinci dispute directe cu bascii.
Cu toate că trupa lui Zidane şi-a creat destule ocazii, dominând în unele momente destul de clar, mingea nu a vrut să intre în poartă. La rezultatul final a contribuit din plin şi Unai Simon, considerat de mulţi specialişti unul dintre cei mai promiţători portari din lume. La 22 de ani, goalkeeperul a făcut minuni pe Bernabeu, reuşind 8 intervenţii decisive. Pe lista Realului în urmă cu 3-4 luni, când Courtois greşea extrem de des, Simon a demonstrat că are toate calităţile pentru a ajunge în scurt timp la o echipă mare a Europei.
După 13 ani, Real Madrid nu înscrie în două partide consecutive. În 2006, "galacticii" aveau chiar o serie de trei partide în care nu au marcat: pe Highbury, contra lui Arsenal, pe Mestalla, cu Valencia şi pe Bernabeu, contra lui Betis.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE
Real Madrid rămâne după 18 etape pe locul secund, fiind acum la două puncte distanţă de marea rivală, Barcelona, cea care sâmbătă a obţinut un succes facil, 4-1 pe teren propriu, cu Alaves.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 3 ORE
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46