Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în ultimul sezon, iar Florentino Perez consideră, cel puțin pentru moment, că Zidane are tot ce-i trebuie pentru a repeta performanța. Astfel, madrilenii nu au dat nicio lovitură pe piața transferurilor în această fereastră de mercato. Totuși, trupa lui Zidane a fost întrecută de... Barcelona B!
Catalanii au cheltuit nu mai puțin de 13 milioane de euro pentru a-și întări echipa, în timp ce Florentino Perez nu a scos niciun cent din buzunar pentru a întări lotul de pe Bernabeu. Potrivit datelor oferie de jurnaliștii de la El Confidencial, echipa a doua a Barcleonei ocupă în acest moment locul opt în clasamentul echipelor din fotbalul spaniol cu cele mai mari investiții în această fereastră de mercato.

Real Madrid, surclasată de Barcelona B pe planul investițiilor în lot

Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Cele 13 milioane de euro au fost cheltuite pe Matheus Pereira (8 milioane), Gustavo Maia (4,5 milioane) și Moussa N'Diaye (0.5 milioane). Această investiție o plasează pe Barcelona B înaintea multor echipe din La Liga în clasamentul investițiilor. Catalanii au întrecut echipa ca Real Madrid, Real Betis sau RCD Espanyol. În acest moment, madrilenii se concentrează pe jucătorii care se întorc din împrumuturi, cum ar fi Lunin, Odriozola sau Odegaard.
Florentino Perez a anunțat deja că vara aceasta nu reprezintă un moment potrivit pentru transferuri de calibru. Pandemia este principalul motiv pentru care Perez a decis să facă un pas în spate în această fereastră de mercato. Jucătorii lui Real Madrid au fost de asemenea obligați să renunțe la o parte din salariu pentru a acoperi cheltuielile celorlalți angajați ai clubului de pe Bernabeu.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07