Real Madrid va dori în vară să se întărească la nivelul părții drepte a defensivei. Carvajal este predispus accidentărilor, iar Lucas Vasquez nu își va prelungi contractul și va părăsi echipa la finalul acestui sezon.
Conform portughezilor de la O Jogo, Realul a demarat deja discuțiile pentru transferul lui Pedro Porro, jucător care evoluează în prezent la Sporting Lisabona, dar care aparține de Manchester City. Acesta a fost cumpărat de City în 2019 de la Girona în schimbul a 12 milioane de €, dar nu a fost păstrat în lot de Guardiola. În sezonul 2019-2020 a fost împrumutat la Real Valladolid, iar înaintea acestui sezon a fost cedat, tot împrumut, la Sportig Lisabona pentru 2 stagiuni.
Intenția jucătorului este de a continua la Sporting, dar o eventuală ofertă de la Real i-ar putea da planurile peste cap, fiind greu de crezut că o va putea refuza.
Premier League
Guardiola se alătură contestatarilor Super Ligii Europei: "Nu este sport dacă nu contează că pierzi"
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952163.jpg

Real Madrid îl vrea pe Pedro Porro

Totuși, Realul ar putea negocia pentru fundașul dreapta numai cu Sporting în vară. Liderul detașat din campionatul Portugaliei are o opțiune de cumpărare a acestuia de la City. În plus, echipa lui Guardiola l-ar dori pe Nuno Mendes de la Sporting și l-ar putea incude pe Porro în tranzacție.
Evoluțiile excelente ale lui Porro pentru liderul detașat din campionatul Portugaliei i-au adus convocarea în premieră la naționala mare a Spaniei, el bifând până în prezent 7 partide pentru echipa U21 a ibericilor. Porro a jucat în 30 de meciuri pentru Sporting în toate competițiile în acest sezon, reușind 4 goluri, cel mai important fiind golul victoriei din finala Cupei Ligii împotriva celor de la Braga, în ianuarie.
Fundașul dreapta nu a jucat deloc în remiza surprinzătoare cu Grecia, dar apoi a fost titular contra Georgiei, meci câștigat pe final de iberici.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Fotbal
"Superliga, începutul unui nou capitol". Scrisoarea directorului executiv de la Milan
ACUM 14 ORE
Fotbal
Arbitri cu microfoane și meciuri mai scurte. Schimbări istorice propuse de Super Liga Europei
ACUM 14 ORE