Real Madrid va dori în vară să se întărească la nivelul părții drepte a defensivei. Carvajal este predispus accidentărilor, iar Lucas Vasquez nu își va prelungi contractul și va părăsi echipa la finalul acestui sezon.
Conform portughezilor de la O Jogo, Realul a demarat deja discuțiile pentru transferul lui Pedro Porro, jucător care evoluează în prezent la Sporting Lisabona, dar care aparține de Manchester City. Acesta a fost cumpărat de City în 2019 de la Girona în schimbul a 12 milioane de €, dar nu a fost păstrat în lot de Guardiola. În sezonul 2019-2020 a fost împrumutat la Real Valladolid, iar înaintea acestui sezon a fost cedat, tot împrumut, la Sportig Lisabona pentru 2 stagiuni.
Intenția jucătorului este de a continua la Sporting, dar o eventuală ofertă de la Real i-ar putea da planurile peste cap, fiind greu de crezut că o va putea refuza.
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952163.jpg

Real Madrid îl vrea pe Pedro Porro

Totuși, Realul ar putea negocia pentru fundașul dreapta numai cu Sporting în vară. Liderul detașat din campionatul Portugaliei are o opțiune de cumpărare a acestuia de la City. În plus, echipa lui Guardiola l-ar dori pe Nuno Mendes de la Sporting și l-ar putea incude pe Porro în tranzacție.
Evoluțiile excelente ale lui Porro pentru liderul detașat din campionatul Portugaliei i-au adus convocarea în premieră la naționala mare a Spaniei, el bifând până în prezent 7 partide pentru echipa U21 a ibericilor. Porro a jucat în 30 de meciuri pentru Sporting în toate competițiile în acest sezon, reușind 4 goluri, cel mai important fiind golul victoriei din finala Cupei Ligii împotriva celor de la Braga, în ianuarie.
Fundașul dreapta nu a jucat deloc în remiza surprinzătoare cu Grecia, dar apoi a fost titular contra Georgiei, meci câștigat pe final de iberici.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 4 ORE
Liga
Real Madrid a găsit deja înlocuitor pentru Asensio! Cine e fotbalistul care va ajunge pe Bernabeu
ACUM 5 ORE