Real Madrid venea la meciul cu Elche după egalul din derby-ul cu Atletico Madrid. Trupa lui Zidane se afla la cinci puncte de liderul din La Liga însă cea mai importantă veste înainte de meciul cu Elche a fost revenirea lui Sergio Ramos în primul ”11” după o perioadă de pauză provocată de o accidentare dar și într-un moment de impas în negocierile dintre căpitan și club pentru prelungirea contractului său care expiră în această vară.
Ramos a reprezentat o figură familiară pentru fanii Realului, dar nu același lucru poate fi spus de așezarea tactică aleasă de Zidane. Francezul a început cu trei fundași centrali - Ramos, Varane și Nacho în timp ce Lucas Vazquez și Mendy au trecut la mijloc.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Debutul de meci a fost controlat de Real Madrid, cu multe schimburi de pase între Mendy și Vinicius pe partea stângă, însă madrilenii nu au reușit să-și creeze nicio ocazie importantă, astfel că posesia s-a dovedit a fi inutilă, primul șut pe poartă al Realului venind abia în minutul 27 prin Isco.
Dacă ocaziile nu au venit pentru Real, Elche l-a testat serios pe Courtois chiar înainte de pauză cu o lovitură de cap excelentă a lui Fidel, care a fost însă salvată de belgian.

Real Madrid - Elche 2-1. Benzema, din nou eroul madrilenilor

Jocul Realului s-a îmbunătățit în a doua repriză, ocaziile au fost împărțite însă iar Elche a fost cea care a deschis scorul în minutul 61 după ce Calvo și-a sincronizat cursa excelent pentru a ajunge la fix la un corner executat de Barragan.
Real Madrid a egalat însă în minutul 75 prin ”suspectul de serviciu” Karim Benzema. Francezul a profitat de un corner executat rapid pentru a ajunge la centrarea lui Modric.
Minutul 91 a adus însă o execuție magistrală a lui Karim Benzema, francezul aducând victoria Realului printr-un voleu impecabil de la marginea careului după o minge oferită de Rodrygo.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
23/01/2022 LA 17:36