Raphael Varane a intrat în ultimele 18 luni de contract la Real Madrid iar francezul ar putea părăsi clubul din capitala Spaniei pe gratis în vara lui 2022 dacă nu se va ajunge la o nouă înțelegere.
Conform Manchester Evening News, conducerea Realului nu este optimistă privind posibilitatea ca Varane să-și prelungească acordul astfel că madrilenii doresc să îl vândă pentru a nu risca să-l piardă gratis.
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 11 ORE

Varane, nemulțumit de noul salariu de la Real Madrid

Jurnaliștii englezi scriu că Varane consideră că este o diferență prea mare între noul salariu oferit de conducere și cele primite de cei mai buni jucători ai clubului. Discuțiile sunt într-un impas iar United ar putea profita de situație, clubul de pe Old Trafford fiind de mult interesat de un transfer al francezului.
Problemele financiare actuale ale Realului vor face ca cei din conducere să dorească o reducere considerabilă a costurilor și vor încerca să se folosească de banii primiți pe Varane pentru a finanța parțial măcar transferul lui Kylian Mbappe.
Nu este pentru prima oară când Varane, cel care și-a prelungit contractul ultima oară în 2017, este implicat în discuții privind o posibilă plecare a sa. El a mai luat în considerare această variantă și acum doi ani, înainte ca Zidane să revină la club.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 12 ORE
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 20 ORE