articol de Romeo Ene
Adus în 2019 de la Chelsea contra fabuloasei sume de 100 de milioane de euro, belgianul nu a impresionat în tricoul Realului, ba mai mult decât atât, a stat mai mult accidentat, iar în meciurile în care a evoluat nu a reuşit să facă diferenţa.
De altfel, Hazard a avut un joc foarte discret în returul semifinalei de Champions League cu fosta sa echipă, Chelsea.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Şanse mici ca Hazard să plece

Eden Hazard se află pe lista de transferuri a clubului, iar Los Blancos îl va lăsa să plece dacă primeşte o ofertă de 50 de milioane de euro, potrivit unui raport publicat în ziarul spaniol ABC. Madridul este ’’sătulă de lipsa de profesionalism a lui Hazard” și va accepta cu siguranță o astfel de ofertă dacă ea va veni, conform aceleiaşi surse.
Sursa menționează că Real Madrid dorește cu adevărat să-l vândă pe belgian, însă este extrem de puțin probabil ca Eden Hazard să aibă o astfel de ofertă în 2021.
El a petrecut ultimele două sezoane în mare parte accidentat și nu a fost decisiv când a jucat, aşadar o ofertă de 50 de milioane de euro pentru el pare a fi foarte nerealistă în acest moment. Mai mult, Hazard ar cere, de asemenea, un salariu mare, ceea ce ar face o înțelegere și mai dificilă în contextul financiar actual.
Dorința de a-l vinde Hazard pare foarte plauzibilă, iar cea mai bună decizie pe care o poate lua Real Madrid, dacă dorește cu adevărat să facă unele transferuri colosale, precum Mbappe sau Haaland, este să găsescă un club interesat să-l cumpere pe belgian, însă va fi foarte, foarte dificil pentru Los Blancos.

Hazard, meci slab la revenirea pe Stamford Bridge

Hazard, care a evoluat la Chelsea timp de 7 sezoane, a fost transferat de Real Madrid pentru 100 de milioane de euro în 2019, a fost rezervă la partida tur dintre Real Madrid şi Chelsea şi a fost mai mult accidentat de când a sosit pe Bernabeu.
Totuși, Zinedine Zidane l-a readus pe belgian în echipa de start pentru duelul cu Chelsea și a jucat 89 de minute, însă nu s-a remarcat cu nimic şi a fost înlocuit de Mariano Diaz.
Din păcate pentru el, Hazard nu a reușit să influenţeze jocul într-un mod semnificativ, asta deoarece Chelsea a mizat pe contraatac, Werner marcând cu capul în prima repriză, iar Havertz a închis partida în actul secund.
Chelsea aşteaptă cu nerăbdare un duel 100% englezesc împotriva lui Manchester City, la Istanbul la sfârșitul acestei luni, în timp ce Hazard and Co trebuie să se reorganizeze înaintea ultimelor patru jocuri ale Madridului în cursa pentru titlu.
Hazard a fost afectat de accidentări în primele sale două sezoane pe Santiago Bernabeu și, prin urmare, nu a oferit randamentul pe care l-a arătat pe vremea când evolua pentru Chelsea.
Internaționalul belgian a avut doar 18 apariții în toate competițiile în acest sezon și are doar trei reuşite.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59