Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid i-a decis soarta lui Martin Odegaard! Ce se va întâmpla cu norvegianul sezonul viitor

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/06/2020 la 07:59 GMT+3

Martin Odegaard va mai juca încă un sezon la Real Sociedad, fiind împrumutat în Țara Bascilor de Real Madrid.

Unde va juca Martin Odegaard sezonul viitor

Credit imagine: Getty Images

Starul norvegian a ajuns la Real Sociedad vara trecută, după ce fusese deja împrumutat în Olanda de Real Madrid. Zinedine Zidane plănuia să-l integreze în lot pe Odegaard pentru sezonul viitor, fiind pusă la cale o schimbare majoră a lotului în această vară.
Însă cotidianul spaniol AS a informat că din cauza pandemiei de coronavirus, aceste schimbări au fost amânate pentru vara viitoare astfel că jucătorul de 21 de ani va mai rămâne un sezon la Sociedad, până în iunie 2021.
Spaniolii scriu că decizia a fost luată împreună de conducerea Realului și de jucător, care va fi implicat în renegocierea salariului său de la Sociedad. Tot AS informează că acordul va fi similar celui din acest sezon, prin care Sociedad a plătit puțin peste 2 milioane de euro pentru împrumutul norvegianului.
Totuși, negocierile nu vor începe până nu se va termina sezonul actual din La Liga, însă Odegaard va rămâne cu Sociedad în situația în care o accidentare serioasă sau alte circumstanțe neprevăzută nu vor împiedica acest lucru.

Martin Odegaard a renăscut la Real Sociedad

Internaționalul norvegian, care a ajuns la Real Madrid în 2015 la vârsta de doar 16 ani, a jucat de 30 de ori în acest sezon pentru Sociedad și a fost integralist în aproape toate partidele din La Liga.
Finalizarea sa s-a îmbunătățit, Odegaard marcând șapte goluri și reușind opt assist-uri în toate competițiile în actualul sezon. Odegaard a fost titular duminică seara în meciul pierdu de Real Sociedad în fața lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo