Conform As, formația de pe Bernabeu ia în calcul să plătească 50 de milioane de euro pentru tânărul portar al bascilor, adică exact clauza de reziliere a acestuia din contractul cu Bilbao.
Thibaut Courtois, adus în 2018 de la Chelsea, a avut evoluții foarte slabe și nu se mai bucură deloc de creditul conducerii, deși Real a renunțat la Keylor Navas, favoritul fanilor, pentru a îi oferi și mai multă încredere belgianului.
Un prods al Academiei lui Bilbao, Unai Simon a devenit campion european cu Spania în această vară, la turneul final în care România a scris istorie, ajungând până în semifinale. El e văzut de specialiști un goalkeeper care poate să ajungă la nivelul lui Casillas sau De Gea, având calități formidabile.
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
ACUM 6 ORE
În al treilea său meci ca titular la formația din Bilbao, sezonul trecut, Simon a fost omul meciului cu Real Madrid, într-o remiză, scor 1-1. În actuala stagiune, el a reușit să țină poarta intactă și contra Barcelonei, după un nou meci mare.

Perioadă neagră pentru Thibaut Courtois

În acest sezon, belgianul are mai multe goluri primite (12) decât parade (11). De când a venit la Real, el a încasat 84 de goluri în 60 de partide. Evident, multe din problemele defensive ale grupării blanco se datorează și apărării, dar Courtois a fost departe de forma arătată la Atletico Madrid sau Chelsea.
Courtois a reușit aseară să nu primească gol în Champions League după aproape un an. Ultima partidă în care a păstrat poarta intactă în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume a avut loc pe 27 noiembrie 2018.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
UEFA nu uită! Ce decizie incredibilă a luat față de cluburile fondatoare ale SuperLigii Europene
IERI LA 19:44