Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid îi răspunde lui Bartomeu în scandalul VAR: "Zgomotul din exterior nu contează!"

Irina Aldea

Publicat 11/07/2020 la 13:51 GMT+3

Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a avut o reacție dură la adresa rivalilor de la Real Madrid, cărora le reproșează faptul că sunt ajutați tot mereu de VAR. Aseară a venit și replica pentru președintele Barcei.

Real Madrid îi răspunde lui Bartomeu în scandalul VAR din La Liga

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid se apropie tot mai mult de câștigarea campionatului în Spania. Fără Sergio Ramos, Carvajal și Marcelo, Real Madrid a învins fără probleme pe Alaves, cu 2-0, cu doar trei etape înainte de încheierea sezonului. Benzema și Asensio au marcat golurile madrilenilor, care sunt pe primul loc în prima ligă din Spania, la patru puncte de locul doi, ocupat de Barcelona.
Ambele goluri de aseară au fost înscrise după faze pe care fanii Barcelonei le-au contestat. La începutul săptămânii acesteia, Bartomeu a criticat modul în care rivalii de pe Bernabeu își câștigă meciurile, cu ajutorul arbitrilor și a VAR-ului: "Am văzut jocul de la Bilbao şi, deşi nu îmi place să o spun, am să repet că VAR-ul nu se foloseşte aşa cum trebuie. De când sezonul s-a reluat după criza Covid-19, nu a fost aplicat în mod egal, asta s-a reflectat în rezultate şi pare că favorizează mereu aceeaşi echipă", a spus Bartomeu, citat de BBC.

Real Madrid, replica pentru Bartomeu

Fundașul francez din echipa lui Zidane, Raphael Varane, a fost întrebat după meciul cu Alaves ce părere are despre declarația lui Bartomeu, iar acesta nu a ezitat și a dat un răspuns tăios: “Zgomotul din exterior nu contează pentru noi. Suntem concentrați să câștigăm și să dăm totul pe teren, despre asta este vorba la Real Madrid. Noi nu controlăm VAR, controlăm doar efortul și atitudinea pe care le arătăm pe teren. Suntem concentrați pe obiectivele noastre, mai avem trei finale de disputat. A fost o victorie foarte bună, este important să nu primim gol. Asta ne oferă încredere. Vom continua cu dinamica pozitiviă pe care o avem”, a spus Varane pentru Movistar.
Real Madrid nu a mai câștigat titlul în La Liga din 2017. Zidane este hotărât să continue seria foarte bună de victorii pe care o înregistrează la Real. Galacticii mai au trei meciuri de disputat, meciuri în care pornesc drept clar favoriți.
Programul Real Madrid până la finalul sezonului
  • 13 iulie Granada – Real Madrid
  • 16 iulie Real Madrid – Villareal
  • 19 iulie Leganes – Real Madrid
Programul Barcelonei până la finalul sezonului
  • 11 iulie Valladollid – Barcelona
  • 16 iulie Barcelona – Osasuna
  • 19 iulie Alaves - Barcelona
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo