Principalul obiectiv al Realului pentru vara viitoare va fi aducerea lui Edouardo Camavinga. Francezul de 18 ani joacă în prezent la Rennes și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai căutate talente din Europa.
Conform MARCA, negocierile dintre Real și Rennes sunt avansate, cele două cluburi începând discuțiile încă de vara trecută.

#EuroScout Eduardo Camavinga, bijuteria lui Rennes

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Nu s-a ajuns la un acord atunci, însă Real dorește din nou să se întărească la mijloc. Camavinga este dorit pe Bernabeu datorită vârstei și potențialului său. Camavinga are parte un sezon mai slab decât stagiunea precedentă, dar chiar și așa rămâne unul dintre starurile din Ligue 1, chiar dacă este doar un adolescent.
Haaland are o clauză de reziliere care intră în vigoare în vara lui 2022, însă pentru fereastra de transferuri din 2021 Real va trebuie să cheltuiască cel mai probabil în jur de 100 de milioane de euro pentru oricare dintre ei, ceea ce va fi dificil având în vedere impactul financiar al COVID-19.

SCHIMBĂRI IMPORTANTE LA REAL MADRID, ÎN VARĂ

Real Madrid a pierdut în doar o săptămână două trofee: după ce a fost eliminată de Bilbao în semifinalele Supercupei, a ieșit și din Cupa Regelui. Gruparea blanco e încă în cursa pentru campionat și Champions League, dar șansele să câștige vreuna din competiții par minime. Atletico Madrid e "ceas" în La Liga și cu greu poate fi deraiată din drumul spre titlu, în timp ce în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume există formații care, la acest moment, par mult mai puternice. Bayern, City, Liverpool și PSG sunt creditate de specialiști cu cele mai mari șanse în Champions League.
Ca atare, la finalul acestei stagiuni, Florentino Perez va trage linie și va decide mai mult ca sigur înlocuirea lui Zidane, dar și o "curățenie" la nivel de lot. Mulți fotbaliști au evoluat mult sub potențial în acest sezon și nu par că au soluțiile pentru a-și relansa carierele.
"Real Madrid poate câștiga încă două titluri, dar uzura suferită de Zidane și de unii dintre jucătorii săi este mai mare decât posibilitatea de a câștiga fie La liga, fie Liga Campionilor, competiții în care formația blanco nu este favorită. Decizia schimbărilor va veni la sfârșitul sezonului. Zidane nu se gândește să demisioneze, dar nu va putea continua încă o campanie fără să cucerească nimic în actuala", notează MARCA.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59