Erling Haaland face senzație la Borussia Dortmund și plecarea sa la un club mai important este doar o chestiune de timp. Real Madrid ar putea fi viitoarea destinație a norvegianului, dar Florentino Perez va trebui să scoată o sumă consistentă pentru a-i îndupleca pe germani și, de asemenea, să-i facă și jucătorului o ofertă pe măsură, el fiind curtat intens și de alte forțe ale continentului.
Jurnaliștii de la Marca notează că Haaland a fost pe lista Realului și în urmă cu 3 ani. Pe atunci, atacantul juca la Molde și a atras atenția clubului iberic prin evoluția sa de la Campionatul Mondial U20, mai ales cea din meciul Norvegiei cu Honduras, când a înscris de 9 ori.
Realul s-a interesat de fotbalist, dar prețul de 8,2 milioane de € cerut de norvegieni a fost considerat prea mare. Salzburg a plătit suma cerută de Molde și a făcut o afacere excelentă. Peste doar un an l-a cedat la Borussia Dortmund pentru 20 de milioane de €, care va face și ea un profit uriaș de pe urma atacantului. Contractul său cu formația germană este valabil până în 2024, dar în vara lui 2022 se va activa o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de €.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 8 ORE
Astfel, e posibil ca Borussia Dortmund să încerce la finalul acestui sezon să obțină o sumă mai mare în schimbul perlei sale, iar pretendenți vor fi cu siguranță.
https://i.eurosport.com/2020/07/27/2856323.jpg

Când Haaland costa doar 8 milioane de €, Real Madrid a dat 60 de milioand de € pe Jovic

În vara lui 2019, când Haaland ajungea la Salzburg pentru numai 8,2 milioane de €, Real Madrid cheltuia o sumă mult mai mare pe alți fotbaliști. Brazilienii Vinicius, Rodrygo și Reinier au costat în total 120 de milioane de €, iar în schimbul lui Luka Jovic Realul i-a plătit lui Frankfurt 60 de milioane de €.
Dintre acei fotbaliști ajunși atunci pe Bernabeu, niciunul nu a explodat, Jovic și Reinier fiind chiar împrumutați în acest moment, la Frankfurt, respectiv Borussia Dortmund.
Potrivit ultimelor informații din presa internațională, Realul va încerca să-l transfere în vară pe Haaland. Madrilenii au un plan bine pus la punct, care include inclusiv , care l-ar putea convinge pe conaționalul său să aleagă Realul în detrimentul altor formații. În plus, Florentino Perez e dispus să ofere la schimb o serie de fotbaliști pentru a compensa suma foarte mare pe care o va cere Dortmund.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
ACUM 17 ORE
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56