articol de Alex Ivan
Presa din Spania notează că Real nu i-a oferit până acum un nou contract lui Ramos din cauza politicii clubului de a le prelungi doar cu 12 luni înțelegerile jucătorilor trecuți de 30 de ani. Pe de altă parte, căpitanul madrilenilor și al naționalei Spaniei este o piesă de bază în angrenajul echipei lui Zidane, chiar dacă acesta va împlini 35 de ani în luna martie.
Sergio Ramos a reușit recent goluri decisive pentru Real Madrid, în victoriile cu Barcelona, din El Clasico, și Inter, din Champions League.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Potrivit ESPN, Los Blancons se află în discuții cu Ramos pentru ca acesta să continue în capitala Spaniei. Ziarișții spanioli scriu că negocierile dintre club și jucător au fost amânate din cauza pierderilor financiare provocate de pandemia de coronavirus, motiv pentru care Real Madrid nu a făcut nicio achiziție vara trecută. Acum, cele două părți se află la masa negocierilor.

Sergio Ramos vrea să-și încheie cariera la Real Madrid

Tot cei de la ESPN relatează că fundașul lui Zidane și-ar dori un contract valabil pentru 3 sezoane. Noua înțelegere l-ar ține pe Ramos în capitala Spaniei până în vara lui 2024, când acesta va avea 38 de ani. Oficialii Realului ar fi dispuși să-i îndeplinească această dorință campionului mondial din 2010, dar deocamdată nu se știe dacă noul contract va fi unul de durată sau pe termen scurt.
“Ramos își va încheia cariera la Real Madrid. El reprezintă mai mult decât un căpitan, este o emblemă a clubului.”, a declarat Florentino Perez, președintele galacticilor.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul Blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59