Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, la masa negocierilor cu Sergio Ramos. Care sunt cererile căpitanului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/11/2020 la 16:59 GMT+2

Real Madrid și Sergio Ramos s-au pus la masa negocierilor. Actuala înțelegere dintre jucător și club este scadentă vara viitoare, iar cele două părți vor să continue colaborarea. Căpitanul Realului își dorește un contract pentru următoarele 3 sezoane, la finalul căruia va avea 38 de ani.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

articol de Alex Ivan
Presa din Spania notează că Real nu i-a oferit până acum un nou contract lui Ramos din cauza politicii clubului de a le prelungi doar cu 12 luni înțelegerile jucătorilor trecuți de 30 de ani. Pe de altă parte, căpitanul madrilenilor și al naționalei Spaniei este o piesă de bază în angrenajul echipei lui Zidane, chiar dacă acesta va împlini 35 de ani în luna martie.
Sergio Ramos a reușit recent goluri decisive pentru Real Madrid, în victoriile cu Barcelona, din El Clasico, și Inter, din Champions League.
Potrivit ESPN, Los Blancons se află în discuții cu Ramos pentru ca acesta să continue în capitala Spaniei. Ziarișții spanioli scriu că negocierile dintre club și jucător au fost amânate din cauza pierderilor financiare provocate de pandemia de coronavirus, motiv pentru care Real Madrid nu a făcut nicio achiziție vara trecută. Acum, cele două părți se află la masa negocierilor.

Sergio Ramos vrea să-și încheie cariera la Real Madrid

Tot cei de la ESPN relatează că fundașul lui Zidane și-ar dori un contract valabil pentru 3 sezoane. Noua înțelegere l-ar ține pe Ramos în capitala Spaniei până în vara lui 2024, când acesta va avea 38 de ani. Oficialii Realului ar fi dispuși să-i îndeplinească această dorință campionului mondial din 2010, dar deocamdată nu se știe dacă noul contract va fi unul de durată sau pe termen scurt.
“Ramos își va încheia cariera la Real Madrid. El reprezintă mai mult decât un căpitan, este o emblemă a clubului.”, a declarat Florentino Perez, președintele galacticilor.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul Blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo