Real Madrid a anunțat că va apela la reduceri salariale în contextul pandemiei de coronavirus, deşi cu câteva zile în urmă conducerea grupării oferea asigurări că aspectele financiare nu sunt în pericol. Chiar și așa, madrilenii ar urma să înregistreze pierderi în valoare de 150 de milioane de euro.
Mai multe cluburi din La Liga au așteptat să ajungă la o înțelegere cu asociația fotbaliștilor înainte de a urma anumiți pași în privința salariilor. În orice caz, situația se deterirorează pe zi ce trece în Spania și tot mai multe cluburi iau măsuri pe cont propriu. Este și cazul madrilenilor. Real Madrid a început deja negocierile cu jucătorii pentru a reduce salariile starurilor de pe Bernabeu.

Real Madrid, măsuri privind salariile jucătorilor

Fotbal
Barcelona, pierderi de 100 de milioane € din cauza COVID-19. Salariile vor fi tăiate cu până la 70%
30/03/2020 LA 07:41
Osasuna a ajuns deja la înțelegeri în cadrul clubului încă de vineri, iar alte echipe au urmat exemplul lor. Barcelona și Atletico Madrid s-au mișcat și ele rapid în acest sens pentru că se simte din ce în ce mai mult vulnerabilitatea financiară. Catalanii, mai ales, au luat măsuri drastice și au redus salariile cu până la 70% până ce această criză trece. Atletico a procedat la fel.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 15 ORE