Zinedine Zidane a ales un prim „11” destul de puternic pentru meciul cu Betis, având în vedere că Real urmeaază să întâlnească Chelsea în semifinalele UEFA Champions League la mijlocul săptămânii viitoare. Acest lucru demonstrează cât de important este titlul pentru managerul madrilenilor.
De cealaltă parte, Betis venea la Madrid fără unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, Nabil Fekir, suspendat, însă acest lucru nu a contat în prima parte a partidei – Real a fost mulțumită să invite presiunea oaspeților, în speranța că va lovi pe contraatac.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Real Madrid se îndepărtează de titlu

Chiar dacă Real a preluat ulterior controlul partidei, prima repriză nu a adus mari ocazii din partea niciunei echipe.
Prima ocazie mare a partidei a venit abia în minutul 56 atunci când Rodrygo a lovit transversala după o centrare nereușită la care Bravo nu a avut niciun răspuns. Au urmat însă trei ocazii mari pentru oaspeți, iar jocul Realului a suferit în continuare cu toate că Zidane i-a introdus în repriza a doua pe Vinicius, Odriozola, Marcelo, Hazard și Blanco.
În cele din urmă însă Real nu a reușit să obțină victoria, astfel că madrilenii rămân la un punct distanță, cu un meci în plus, față de vecinii de la Atletico Madrid. De asemenea, Barcelona este la doar două puncte de Real, cu două meciuri în minus.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59