Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. a smuls un punct pentru trupa lui Zidane

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/03/2021 la 00:05 GMT+2

Real Madrid a obținut doar un punct în meciul cu Real Sociedad, scor 1-1, în etapa a 25-a din La Liga. Trupa lui Zinedine Zidane a restabilit târziu egalitatea, prin Vinicius Jr.

Real Sociedad's Spanish defender Andoni Gorosabel (L) challenges Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Real Sociedad at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outs

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a întrerupt seria de 4 victorii consecutive în campionat. Fără Karim Benzema, Sergio Ramos, Eden Hazard, Eder Militao și Dani Carvajal, "galacticii" lui Zidane s-au chinuit teribil în fața lui Sociedad.
Real a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 22. Lucas Vazquez a trimis o centrare în careu, iar Casemiro a reluat cu capul în bara transversală, din câțiva metri. Mingea a ricoșat norocos la Asensio, al cărui șut a fost respins eroic de un fundaș al oaspeților.

Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius a smuls un punct pentru trupa lui Zidane

Sociedad a deblocat tabela în minutul 55, când Portu a reluat cu umărul o centrare expediată de Nacho Monreal. Meciul de la Madrid părea că se îndreaptă către o victorie a bascilor, dar Vinicius Jr. a mai avut ceva de spus.
Atacantul Realului a fost găsit în careu de Vazquez și a finalizat cu un șut lângă bară, fără speranțe pentru portarul oaspeților.
Trupa lui Zidane a forțat golul victoriei în prelungiri, dar bascii s-au apărat excelent și au plecat cu un punct de la Madrid.
În urma remizei din această seară, Real Madrid a coborât pe locul 3 în La Liga, la egalitate de puncte cu marea rivală Barcelona (53p). Atletico este în continuare lider, cu 58 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo