Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid respectă ca la carte restricțiile! Cum și-a împărțit Zidane jucătorii

Cosmin Cioboata

Publicat 19/05/2020 la 20:13 GMT+3

Reveniți în urmă cu o săptămână la antrenamente, jucătorii Realului au fost împărțiți în 3 grupuri de Zinedine Zidane, pentru a respecta restricțiile impuse de autoritățile din Spania.

Jucătorii Realului, în timpul antrenamentelor

Credit imagine: Getty Images

Potrivit regulamentului din timpul pandemiei, echipele trebuie să se antreneze în grupuri de maximum 10 jucători astfel încât riscul de infectare cu Covid-19 să fie diminuat. Cum Luka Jovic și Mariano Diaz sunt indisponibili din cauza unor accidentări, lotul actual al Realului este format din 21 de jucători de câmp. Potrivit Marca, Zidane și-a împărțit elevii în 3 grupuri, astfel:
  • primul grup (format exclusiv din fundași): Eder Militao, Raphael Varane, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo și Javi Hernandez.
  • al 2-lea grup: Casemiro, Luka Modric, Isco, Gareth Bale, Rodrygo, Brahim Diaz și Marco Asensio
  • al 3-lea grup: Toni Kroos, Fede Valverde, Lucas Vazquez, James Rodriguez, Vinicius Jr, Karim Benzema și Eden Hazard
De notat este că, în timpul antrenamentelor, Eden Hazard și Marco Asensio poartă tricouri de culoare galbenă pentru a se diferenția de restul coechipierilor. Zidane a luat această decizie în încercarea de a-i proteja pe cei doi jucători reveniți recent după accidentări. În acest fel, Asensio și Hazard nu se vor afla în mijlocul duelurilor mai dure din timpul sesiunilor de pregătire.

La Liga revine pe 12 iunie

Stagiunea curentă din La Liga a fost întreruptă pe 10 martie, după ce numărul cazurilor de coronavirus a început să crească amenințător pe teritoriul Spaniei - a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia. După mai multe zvonuri apărute în presa iberică legate de revenirea fotbalului, oficialii Ligii au anunțat că etapa 28 va începe pe 12 iunie.
Jucătorii cluburilor din Spania au revenit în ultimele zile la antrenamente și sunt nevoiți să respecte anumite restricții, printre care: formarea unor grupuri reduse de jucători și menținerea distanței în incinta bazei de pregătire.
Meciurile rămase se vor desfășura în iunie și iulie, astfel încât luna august să rămână liberă pentru disputarea partidelor din cupele europene.
Chiar dacă La Liga a anunțat că sezonul va reveni pe 12 iunie, data respectivă trebuie aprobată de Ministerul Sănătății din Spania. O altă alternativă ar fi ca meciurile să înceapă o săptămână mai târziu, pe 19 iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo