Zidane a preferat să înceapă acest meci cu Marcelo în locul lui Mendy, confirmând astfel că intenționează să-i rotească pe cei doi și în acest sezon dar mai interesant antrenorul francez l-a trimis ca titular pentru al doilea meci la rând pe Jovic, cel care a format un cuplu în atac cu Benzema.

La mijloc Casemiro a fost generalul din fața apărării iar în centrul terenului Zidane a format un romb din brazilian, Modric, Valverde și Isco. Numai că planul tactic al lui Zizou nu a mers, iar fazele de poartă au fost puține pentru Real în prima parte. Ba mai mult, acestea au fost irosite de Jovic, care nu pare să se regăsească nici în acest sezon.

Liga
"Echipa mea arată ca Barca? Nu, nu vreau așa ceva!". Catalanii, făcuți "K.O." de un antrenor renumit
ACUM 3 ORE

Real Madrid - Real Valladoid 1-0. Vinicius salvatorul

Așadar dacă putem spune că Zidane nu a fost cel mai inspirat cu formula de joc, francezul a avut totuși mai multă inspirație când a venit vorba de schimbări.

Vinicius a fost introdus în minutul 59 în locul lui Luka Jovic iar diferența s-a observat rapid. Brazilianul a deschis scorul doar 9 minute mai târziu finalizând fără probleme din careul de șase metri, dar mai important de atât el a oferit dinamism în atac. Brazilianul a schimbat tempo-ul total.

Așadar Real obține a doua victorie din acest sezon, după succesul cu 3-2 de la Betis din etapa trecută și ajunge la șapte puncte după trei etape. Nu este un capăt de lume un egal cu Real Sociedad dar jocul arătat de echipa lui Zidane lasă de dorit până acum.

Liga
Reacția neașteptată a lui Zidane, după ce Benzema i-a spus lui Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius
ACUM 3 ORE
Liga
Karim Benzema și-a cerut scuze în fața lui Vinicius, după episodul de la pauza meciului cu Gladbach
ACUM 12 ORE