În această perioadă a anului marile cluburi ale Europei își prezintă noua gamă de echipamente, care vor fi purtate în stagiunea următoare.
Așteptarea fanilor lui Real Madrid a luat sfârșit în acest sens, clubul lor favorit făcând de curând prezentarea mult alteptată.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 18 ORE
Dacă jucătorii de câmp vor îmbrăca tricouri tradiționale, cei de la Adidas au creat un design aparte pentru echipamentul portarilor.
Karim Benzema, Marcelo sau Marco Asensio s-au numărat printre "galacticii" care au îmbrăcat primii noile tricouri.

CADENA SER: CARLO ANCELOTTI ESTE DORIT DE FLORENTINO PEREZ LA REAL MADRID

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez l-a contactat pe Ancelotti în urmă cu patru zile, imediat după anunțul plecării lui Zinedine Zidane. Aceeași publicație anunță că Everton, actuala echipă a lui Ancelotti, este în căutarea unui nou antrenor, asta pentru că se așteaptă ca tehnicianul în vârstă de 61 de ani să accepte oferta vicecampioanei Spaniei, acolo unde a mai antrenat între 2013 și 2015. Înlocuitorul lui pe banca lui Everton ar urma să fie Nuno Espirito Santo.
După ce Allegri l-a refuzat pe Florentino Perez și a ales să antreneze Juventus în schimb, președintele Realului a început "goana după antrenori", pe lista lui aflându-se Conte, Pochettino, Raul, Xabi Alonso ... iar acum Ancelotti. Italianul a încheiat sezonul în Premier League cu Everton pe locul 10, după un început de sezon excelent, însă finalul nu a fost cel scontat.
Zidane, care tocmai a plecat de la Madrid, a avut două mandate de antrenor pe banca celei mai titrate formații din lume. În primul, a cucerit un titlu (2017) și a devenit primul antrenor din istorie care cucerește de trei ori la rând Champions League. După plecarea lui, Real a intrat în criză, dar tot Zizou a fost cel care a resuscitat-o. Anul trecut, formația din capitala Spaniei a făcut un sezon istoric, reușind să recuperez incredibil ecartul față de Barcelona. Cu 10 victorii la rând pe final, gruparea blanco și-a adjudecat un titlu la care puțini mai sperau.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ZI
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM O ZI