Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid transferă un nou puști! Spaniolul de 19 ani care vine pe Bernabeu

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/01/2020 la 19:50 GMT+2

Atacantul spaniol Hugo Vallejo (19 ani) este jucătorul clubului Real Madrid. Cel puțin așa scriu jurnaliștii de la publicația spaniolă As, care notează că gruparea de pe Santiago Bernabeu a ajuns la un acord cu Malaga pentru transferul fotbalistului. Acesta va semna un contract până în iunie 2023.

Zinedine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Înțelegerea dintre Hugo Vallejo și formația Malaga are ca dată scadentă 30 iunie 2020, iar jucătorul va juca până în vară, sunt formă de împrumut, la Deportivo Alaves.
Atacantul în vârstă de 19 ani a refuzat toate propunerile de prelungire a contractului cu Malaga, astfel că echipa pregătită de Sergio Pellicer a acceptat să îl vândă pe Vallejo în această iarnă.
Spaniolul va ajunge sub îndrumarea tehnicianului Asier Garitano, iar președintele Fernando Vidal a anunțat că are intenția să aducă în această iarnă 8 sau 9 jucători noi la Deportivo Alaves.
În acest sezon, în tricoul formației din Liga a II-a, Malaga, Hugo Vallejo a evoluat în cinci partide.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo