Real Madrid a venit la Villareal cu o formulă inedită în primul ”11”. Mariano Diaz a fost cel care a condus atacul madrilenilor în timp ce la mijloc am avut parte de o tripletă formată din Modric, Kroos și Martin Odegaard. În centrul apărării a lipsit căpitanul Sergio Ramos iar locul i-a fost luat de Nacho.
Totuși, important pentru Real a fost că a revenit Dani Carvajal. Fundașul a fost implicat în deschiderea de scor, care a avut loc după doar trei minute. Carvajal a vrut să trimită o pasă filtrantă, însă asistentul a ridicat imediat fanionul. Totuși pasa fusese deja interceptată, dar mingea s-a întors la Carvajal care l-a găsit imediat liber pe Mariano. Vârful Realului a lovi excelent cu capul și golul a fost validat, spre nemulțumirea gazdelor.
Villareal avea motive pertinente să fie nemulțumită pentru că o bună parte din defensiva echipei se oprise odată cu fanionul ridicat. Cu toate acestea, centralul nu a vrut să audă iar pentru primele 10 minute, Real a fost echipa aflată în control.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Restul reprizei a fost însă mai echilibrată, cu Villareal având mai multă posesie, dar fără să reușească să îl provoace pe Courtois, belgianul nefiind nevoit să facă nici măcar o singură intervenție în prima parte.

Villareal - Real Madrid 1-1. Pas greșit pentru echipa lui Zidane


Real a slăbit ritmul în partea a doua, nereușind să mențină neapărat aceeași intensitate, dar elevii lui Zidane au fost în control pentru prima parte a reprizei.
Cu toate acestea, Villareal a forțat ulterior iar Dani Parejo a trecut pe lângă gol după ce șutul său din minutul 70 a trecut peste poarta lui Thibaut Courtois. Cinci minute mai târziu, după o intrare imprudentă a lui Courtois, Villareal a obținut penalty iar Gerard Moreno a transformat fără probleme, pentru a concretiza cu gol o perioadă bună de joc. A fost al patrulea penalty împotriva Realului în ultimele două meciuri.
După reușita din penalty, Villareal a renăscut complet și a arătat de ce se află în aceste momente pe poziția a doua din La Liga. A urmat o dominare totală a gazdelor, iar Real s-a văzut nevoită să stea în propria jumătate de teren în finalul meciului pentru a apăra egalul. În cele din urmă, Villareal nu a reușit să marcheze, dar formația pregătită de Unai Emery rămâne pe locul doi din Bundesliga după zece etape. Real se află pe locul patru, însă cu un meci în minus, în timp ce Real Sociedad este lider.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59