articol de Răzvan Circeag
A apărut un nou nume pe lista de transferuri a galacticilor de la Real Madrid. Carlo Ancelotti, noul antrenor al madrilenilor, l-a contactat pe brazilianul Richarlison și îl vrea pe Bernabeu, anunță goal.com.
Conform acestora, antrenorul italian ar fi dornic să lucreze din nou cu fostul său elev de la Everton, pe care l-a antrenat în ultimele două sezoane. De când s-a transferat de la Watford la Everton, cariera lui Richarlison s-a aflat într-o continuă ascensiune. Brazilianul în vârstă de 24 de ani a marcat 42 de goluri în 119 meciuri disputate pentru Everton.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Pentru moment, discuțiile nu pot avansa pentru că fotbalistul se află la Copa America, acolo unde va disputa finala împotriva Argentinei.

Real Madrid îl vrea și pe Donny van de Beek

Raphael Varane a intrat în ultimul an de contract, iar madrilenii sunt dispuși să-l cedeze la Manchester United. Spaniolii îl vor pe Donny van de Beek împrumut timp de un an, cu opțiune de cumpărare, și aproximativ 60 de milioane de euro pentru un eventual schimb cu francezul Varane. În cazul în care Manchester United va accepta, Varane va evolua pe Old Trafford începând cu sezonul viitor, anunță publicația dailymail.co.uk.
Carlo Ancelotti îl dorește pe Donny van de Beek, în ciuda sezonului slab pe care mijlocașul olandez l-a avut la United. Acesta a fost transferat pentru 40 de milioane de euro la începutul sezonului, de la Ajax Amsterdam, dar nu a reușit să se impună în lotul lui Ole Gunnar Solskjaer. Olandezul a reușit să înscrie un singur gol și a evoluat doar în jumătate dintre partidele disputate de "diavolii roșii".
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59