Astfel, Real Madrid este dispusă să se folosească de Jovic pe care l-ar putea trimite la schimb pentru Erling Haaland, conform MARCA. Jovic a venit la Real pentru 60 de milioane de euro la începutul sezonului după ce a înscris 27 de goluri pentru Eintracht Frankfurt sezonul trecut. Totuși atacantul sârb a reușit doar două goluri în 24 de meciuri în actuala stagiune sub conducerea lui Zinedine Zidane iar răbdarea francezului pare să fi ajuns la final.
De cealaltă parte, Haaland, care a ajuns la Dortmund în ianuarie, a înscris deja 12 goluri în doar 11 meciuri.
Zvonurile apărute în presă privind interesul pe care-l are Real Madrid pentru Erling Haaland au început să-i pună pe jar pe oficialii Borussiei Dortmund. Există pe Bernabeu un interes crescut pentru norvegian, iar jurnaliștii de la AS au informat săptămâna trecută că oficialii Borussiei Dortmund l-au contactat deja pe Mino Raiola, agentul lui Haaland, pentru a afla dacă zvonurile sunt reale.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Potrivit surselor AS, planul lui Dortmund pentru atacantul de 19 ani venit de la Salzburg este ca acesta să continue să-și dezvolte jocul la clubul din Bundesliga și să nu plece în perioada de transferuri din vară. Teama lor este legată de fereastra de transferuri de anul viitor, din ianuarie 2021, atunci când clauza de reziliere a contractului lui Haaland la Borussia Dortmund va fi stabilită la 75 de milioane de euro – un preț rezonabil ținând cont de calibrul pe care-l prezintă deja atacantul norvegian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59