Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real pregătește o ofertă de 60 milioane de euro! Jucătorul dorit de Zidane pe postul lui Casemiro

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/02/2020 la 14:26 GMT+2

Real Madrid a reușit să câștige un singur meci în actualul sezon fără Casemiro pe teren. Zinedine Zidane este conștient de aportul pe care mijlocașul defensiv îl are în primul "11" al liderului din La Liga.

Opfer eines Raubüberfalls auf seine Villa: Casemiro

Credit imagine: SID

Potrivit cotidianului Marca, tehnicianul Realului se gândește să aducă un jucător care să acopere viitoarele absențe ale lui Casemiro, iar soluția la care au ajuns oficialii de pe Santiago Bernabeu ar fi Eduardo Camavinga, jucătorul celor de la Rennes. Jurnaliștii spanioli susțin că madrilenii pregătesc o sumă de transfer cuprinsă între 50 și 60 milioane de euro pentru mijlocașul de 17 ani.
Camavinga, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, a fost adversarul CFR-ului în grupele Europa League. Rennes a pierdut ambele confruntări cu campioana României, părăsind competiția de pe ultimul loc.
Tânărul mijlocaș a debutat pentru prima echipă a francezilor în sezonul anterior, iar de atunci a adunat 39 de meciuri. Camavinga a devenit om de bază la formația de pe locul 3 din Ligue 1, cu care mai are contract până în 2022. Evoluțiile excelente reușite de mijlocaș în ultimele luni le-au trezit interesul oficialilor celor de la Real Madrid, care se gândesc deja să îi aducă un înlocuitor brazilianului Casemiro, pentru momentele în care brazilianul va fi indisponibil sau pentru atunci când va părăsi echipa.
Kylian Mbappé vs. Casemiro - Real Madrid vs. Paris Saint-Germain

Sumă de transfer de 100 milioane de euro pentru Camavinga

Conform sursei citate, oamenii din conducerea Realului s-au sfătuit cu Juni Calafat, scouterul madrilenilor care i-a adus pe Bernabeu pe ceilalți tineri promițători din lotul lui Zidane: Federico Valverde, Vinicius, Rodrygo, Ferland Mendy și Eder Militao. Varianta găsită de Calafat ar fi fost Camavinga, care a impresionat în campionatul Franței, fiind numit cel mai bun jucător din prima parte a sezonului.
Totuși, nu va fi deloc ușor pentru madrileni să finalizeze mutarea, ținând cont de interesul mai multor echipe de top din Europa. În același timp, mai multe surse din Franța susțin că oficialii lui Rennes nu-l vor ceda pe mijlocașul de 17 ani pentru o sumă mai mică de 100 milioane de euro, lucru care ar putea influența semnificativ negocierile cu Real Madrid.
După 23 de etape disputate în La Liga, Real se află pe primul loc, cu un avans de 3 puncte deasupra rivalei Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo