Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Sociedad - Real Madrid 1-2. "Galacticii", pe primul loc în La Liga, la egalitate cu Barcelona

Cristian Mihală

Publicat 22/06/2020 la 00:55 GMT+3

Real Madrid a obținut o victorie mare, 2-1 pe terenul lui Real Sociedad, și a egalat-o pe Barcelona în vârful clasamentului din La Liga.

Sergio Ramos, căpitanul Realului, a înscris, apoi s-a accidentat

Credit imagine: Getty Images

Zinedine Zidane a surprins în duelul de pe stadionul Reale Seguros, din San Sebastian, apelând la James Rodriguez din primul minut. Columbianul nu mai jucase de pe 6 februarie, în Cupă, din primul minut pentru Real Madrid, tehnicianul "galacticilor" fiind extrem de nemulțumit de modul în care acesta se pregătește.
Sud-americanul nu a făcut nici azi o partidă mare, în multe rânduri fiind destul de lent, însă coechipierii săi au obținut în cele din urmă victoria.

Sergio Ramos a înscris, apoi s-a accidentat în Real Sociedad - Real Madrid 1-2

Sergio Ramos a deschis scorul în minutul 50, din penalty, după ce în prima repriză și Marcelo ceruse o lovitură de la 11 metri. De notat că tot în prima repriză Casemiro ar fi putut primi cartonaș roșu, însă arbitrul a fost indulgent și l-a avertizat doar cu galben, ceea ce îi va aduce suspendarea pentru partida din etapa viitoare, cu Mallorca.
Revenind la căpitanul Realului, acesta nu s-a putut bucura foarte mult pentru golul înscris, accidentându-se după o oră de joc și fiind înlocuit cu Militao.
Benzema a adus liniștea, cel puțin pentru moment, în tabăra madrilenilor, după ce a dus scorul la 2-0, după o pasă a lui Valverde, dar jocul, per total, nu a fost menit să îi facă foarte optimiști pe fanii blanco. În consecință, finalul a fost unul cu emoții, după ce Merino a redus din diferență în minutul 83.
Grație reușitei din această seară, Sergio Ramos a ajuns la al 68-lea gol marcat în La Liga, impresionant pentru un fundaș. El l-a depășit pe Ronald Koeman, devenind apărătorul cu cele mai multe goluri înscrise în campionatul Spaniei.
Real nu a strălucit, singurul jucător care a adus un plus de fantezie în atac fiind Vinicius. Acesta se simte excelent în disputele cu Sociedad. În fața fundașilor echipei din Țara Bascilor, brazilianul a încercat, de-a lungul confruntărilor directe, 39 de driblinguri. În 24 dintre cazuri, și-a depășit adversarul direct.
Cu reușita din această seară, Benzema a ajuns la 165 de goluri în campionat pentru Real, depășindu-l pe Hugo Sanchez. Doar Cristiano Ronaldo (311), Raul (228), Di Stefano (216) și Santillana au înscris de mai multe ori pentru madrileni în competiția internă.
În cele din urmă, Real s-a impus la limită, iar succesul o aduce pe primul loc în clasament, la egalitate cu Barcelona, 65 de puncte.

Real Madrid și Barcelona, programul partidelor până la finalul sezonului

Dacă ne uităm peste programul ultimelor etape, Real Madrid pare avantajată de program. Formația lui Zidane are o singură deplasare mai dificilă, la Bilbao, în timp ce Barcelona are de jucat la Villarreal, dar și un meci teribil de complicat, pe teren propriu, cu Atletico Madrid.
Etapa 31: Barcelona - Athletic Bilbao şi Real Madrid - Mallorca
Etapa 32: Celta - Barcelona şi Espanyol - Real Madrid
Etapa 33: Barcelona - Atletico Madrid şi Real Madrid - Getafe
Etapa 34: Villarreal - Barcelona şi Athletic Bilbao - Real Madrid
Etapa 35: Barcelona - Espanyol şi Real Madrid - Alaves
Etapa 36: Valladolid - Barcelona şi Granada - Real Madrid
Etapa 37: Barcelona - Osasuna şi Real Madrid - Villarreal
Etapa 38: Alaves - Barcelona şi Leganes - Real Madrid
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo