Potrivit jurnaliștilor AS, Ruiz este principalul jucător dorit de conducerea Realului în următoarea perioadă de transferuri. Madrilenii nu sunt singurii care au pus ochii pe mijlocașul spaniol. Evoluțiile sale din ultimul sezon au impresionat mai multe echipe de top din Europa, printre care se numără Barcelona, Atletico Madrid și Manchester City.
Cei de la Real le-au făcut o primă ofertă oficialilor italieni în vara trecută, însă s-au lovit de o clauză de reziliere uriașă stabilită de președintele Aurelio De Laurentiis: 175 milioane de euro. Presa spaniolă susține că madrilenii au reluat negocierile în luna octombrie, însă momentan nu s-a ajuns la o decizie finală.
Fabian Ruiz a fost de acord în vară să continue la Napoli pentru încă un sezon, dar situația s-a schimbat pe parcurs. Se pare că demiterea lui Carlo Ancelotti l-a făcut pe spaniol să se gândească mai bine la viitorul său. Jurnaliștii iberici susțin că Ruiz își dorește acum o mutare pe Santiago Bernabeu.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2742897.jpg

Fabian Ruiz cere o clauză de reziliere accesibilă

În cazul în care cei de la Napoli nu reduc suma de transfer, Fabian Ruiz ar putea semna prelungirea contractului până în 2023, în care să fie inclusă o clauză de maximum 100 de milioane de euro, pe care Real ar fi de acord s-o plătească.
Fabian Ruiz și-a început cariera la academia lui Real Betis, debutând la prima echipă în 2016. După doi ani petrecuți în Spania, mijlocașul a fost transferat la Napoli, în schimbul sumei de 30 milioane de euro.
În actualul sezon, Ruiz a reușit un singur gol și a oferit două pase decisive pentru formația pregătită de Gennaro Gattuso. Spaniolul de 23 de ani este cotat la 60 milioane de euro de transfermarkt.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 19 ORE
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
IERI LA 20:32