Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenire de efect la Real Madrid, în vara lui 2020. Marele pariu al lui Zidane

Cristian Mihală

Publicat 04/12/2019 la 13:35 GMT+2

Achraf Hakimi va reveni la Real Madrid sezonul viitor. Marca anunță că fotbalistul marocan de 21 de ani l-a convins pe Zidane, care se va baza pe el începând din stagiunea viitoare.

Achraf Hakimi lässt sich von den Fans des BVB feiern

Credit imagine: Getty Images

Sosit în 2006 la Academia Realului, pe vremea când avea doar 8 ani, Hakimi s-a transformat în scurt timp într-unul dintre cei mai promițători jucători. În 2017, a fost promovat de Zidane la prima echipă, fiind o soluție de back-up pentru Carvajal și Nacho, în banda dreaptă.
A debutat pentru "galactici" într-un meci cu Sociedad, în octombrie 2017, pentru ca două luni mai târziu să reușească și primul gol în tricoul blanco, într-o confruntare cu Sevilla. A jucat în două meciuri pentru Real în sezonul respectiv de Champions League, unul terminat cu o nouă "urecheată" în vitrina de trofee a formației din capitala Spaniei.
În vara lui 2018, odată cu plecarea lui Zidane, nu a mai fost considerat o variantă pentru prima echipă, astfel că Perez a fost de acord să îl împrumute la Dortmund pentru o perioadă de trei ani.
Totuși, Real a păstrat o clauză prin care îl poate rechema pe fotbalist, iar Zidane, tehnicianul care l-a promovat, îl vrea înapoi. Astfel, Marca anunță că marocanul va sosi în vară în lotul blanco și, foarte probabil, va deveni o piesă importantă, judecând după forma bună avută în acest sezon.

Hakimi, erou în Champions League

Sub comanda lui Favre, la Dortmund, Hakimi a dovedit că poate fi extrem de polivalent, în multe rânduri evoluând și ca mijlocaș stânga. Așa s-a întâmplat și cu Inter, când dubla lui a fost decisivă în revenirea de efect a lui Dortmund cu nerazzurrii (3-2). A fost al 4-lea gol al stagiunii în Champions League, după ce reușise o dublă și la Praga, cu Slavia.
Hakimi visa la momentul în care se va întoarce la Real Madrid, fiind decis să le demonstreze tuturor că formația de pe Bernabeu se poate baza pe serviciile lui.
"Înapoi la Real? De ce nu, este casa mea. Acolo am crescut și bineînțeles că mi-ar plăcea să evoluez și la seniori", a spus Hakimi, acum câteva săptămâni. Acum, Zidane îi va oferi șansa carierei, începând cu vara lui 2020.
30 de milioane de euro este cota de piață a lui Hakimi, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo