Sosit în 2006 la Academia Realului, pe vremea când avea doar 8 ani, Hakimi s-a transformat în scurt timp într-unul dintre cei mai promițători jucători. În 2017, a fost promovat de Zidane la prima echipă, fiind o soluție de back-up pentru Carvajal și Nacho, în banda dreaptă.
A debutat pentru "galactici" într-un meci cu Sociedad, în octombrie 2017, pentru ca două luni mai târziu să reușească și primul gol în tricoul blanco, într-o confruntare cu Sevilla. A jucat în două meciuri pentru Real în sezonul respectiv de Champions League, unul terminat cu o nouă "urecheată" în vitrina de trofee a formației din capitala Spaniei.
În vara lui 2018, odată cu plecarea lui Zidane, nu a mai fost considerat o variantă pentru prima echipă, astfel că Perez a fost de acord să îl împrumute la Dortmund pentru o perioadă de trei ani.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 9 ORE
Totuși, Real a păstrat o clauză prin care îl poate rechema pe fotbalist, iar Zidane, tehnicianul care l-a promovat, îl vrea înapoi. Astfel, Marca anunță că marocanul va sosi în vară în lotul blanco și, foarte probabil, va deveni o piesă importantă, judecând după forma bună avută în acest sezon.

Hakimi, erou în Champions League

Sub comanda lui Favre, la Dortmund, Hakimi a dovedit că poate fi extrem de polivalent, în multe rânduri evoluând și ca mijlocaș stânga. Așa s-a întâmplat și cu Inter, când dubla lui a fost decisivă în revenirea de efect a lui Dortmund cu nerazzurrii (3-2). A fost al 4-lea gol al stagiunii în Champions League, după ce reușise o dublă și la Praga, cu Slavia.
Hakimi visa la momentul în care se va întoarce la Real Madrid, fiind decis să le demonstreze tuturor că formația de pe Bernabeu se poate baza pe serviciile lui.
"Înapoi la Real? De ce nu, este casa mea. Acolo am crescut și bineînțeles că mi-ar plăcea să evoluez și la seniori", a spus Hakimi, acum câteva săptămâni. Acum, Zidane îi va oferi șansa carierei, începând cu vara lui 2020.
30 de milioane de euro este cota de piață a lui Hakimi, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 11 ORE
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 13 ORE