Fotbal
Liga

Revoluție în lotul Barcelonei. Catalanii sunt gata să renunțe la 13 jucători

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Antoine Griezmann, Arthur, Arturo Vidal, Ivan Rakitic (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
21/04/2020 la 07:18

Spaniolii de la Marca anunță că Barcelona vrea să cedeze 13 jucători, astfel încât să aibă fondurile necesare pentru 4 achiziții.

Situația rămâne una agitată la Barcelona. Nu doar la nivelul conducerii după demisiile în lanț, ci și în cadrul lotului. Spaniolii de la Marca scriu că Barca intenționează să renunțe la 13 jucători în perioada de transferuri!

Catalanii au nevoie de fonduri pentru a putea să aducă jucătorii doriți, însă există temeri că pandemia de COVID-19 va afecta puternic piața transferurilor. Alte cluburi nu vor dori să investească sume importante astfel că Barca va trebuie să sacrifice mai mulți jucători decât și-ar fi imaginat.

Fotbal

Primul club important care dă faliment din cauza pandemiei de COVID-19. Ce datorii au avut

21/04/2020 LA 06:42

4 achiziții

Barcelona vrea să facă 4 transferuri importante pentru sezonul următor: Neymar, Lautaro Martinez, un fundaș central și un fundaș lateral. Însă catalanii nu dispun de banii necesari pentru aceste achiziții. Astfel, 13 jucători ar urma să plece.

Doi dintre aceștia sunt Ivan Rakitic și Arturo Vidal. Ambii mai au un an de contract și acesta este momentul oportun să fie vânduți. Vidal ar putea fi inclus și în negocierile cu Inter pentru Lautaro, clubul italian dorindu-l de mai mult timp pe mijlocașul din Chile. Newcastle este și ea o variantă pentru Vidal.

Todibo este în acest moment împrumutat la Schalke, cea care are opțiune de cumpărare definitivă pentru 25 de milioane de euro. Fundașul nu va fi păstrat chiar dacă Schalke nu activează clauza. Barcelona pregătește și alte schimbări în defensivă: Semedo, Junior Firpo și Umtiti sunt în pericol să fie vânduți. De asemenea, Wague nu va mai fi păstrat, acesta fiind în acest moment împrumutat la Nice, cea care îl poate păstra pentru 10 milioane de euro.

Ousmane Dembele nu mai are viitor la Barcelona. Francezul a fost mai mult accidentat iar Barcelona a renunțat să mai spere că va confirma așteptările. Suma cerută este 60 de milioane de euro, jumătate din cât a plătit Barcelona când l-a adus. Însă chiar și la această sumă redusă, Barca are probleme în a-i găsi doritori. În aceeași situație se află și Philippe Coutinho, cel pe care Barcelona speră să obțină 80 de milioane de euro.

Alți jucători ar urma să fie cedați sub formă de împrumut. Este vorba despre tinerii care sunt gata să plece de la La Masia: Collado, Araujo, Riqui Puig și Inaki Pena.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Barcelona nu se mai oprește din transferuri! După Arthur, la Juve, trimite un jucător la PSG

29/06/2020 LA 16:39
Ligue 1

PSG a anunțat ce se întâmplă cu Tuchel, Mbappe și Neymar în această vară

14/06/2020 LA 12:09
Subiecte asemănătoare
FotbalLigaNewcastle UnitedOGC NiceMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol