Barcelona se află la primul sezon din ultimii 13 fără vreun trofeu. Dar diferența dintre catalani și elita fotbalului mondial a devenit atât de mare încât e nevoie de măsuri urgente. Umilinița, 8-2, cu Bayern pare că l-a trezit la realitate pe președintele grupării de pe Camp Nou, văzut de mulți principalul responsabil pentru criza profundă în care e echipa.
"Josep Maria Bartomeu a anunțat că va lua decizii importante în următoarele zile. Președintele a convocat un consiliu de administrație de urgență pentru luni, în principiu pentru a stabili natura acelor măsuri încheiate cu eliminarea catastrofală din Europa", notează Mundo Deportivo, în timp ce sport.es susține că Setien e ca și demis de la echipă.

Bartomeu anunță schimbări uriașe la Barcelona

Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
Primele două variante pentru înlocuirea tehnicianului sunt Xavi și Mauricio Pochettino. Primul e favoritul vestiarului, dar o problemă în legătură cu numirea lui e faptul că se află în echipa lui Victor Font, cel care vrea să câștige alegerile din primăvară pentru președinția Barcelonei.
Și la nivel de lot se vor produce schimbări masive, mulți dintre fotbaliști neavând valoare de Barcelona. Aceștia vor fi puși pe lista de transferuri, urmând ca următoarea lună să fie extrem de fierbinte din punct de vedere al plecărilor și sosirilor de la club.
Nu voi spune acum ce decizii sunt. Unele au fost deja luate, altele urmează să le discutăm. Nu am fost echipa care trebuia să fim, a fost un dezastru, iar acum trebuie să luăm decizii importante. Pe unele le aveam deja în minte și le vom comunica luni | Josep Maria Bartomeu
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43