Barcelona se află la primul sezon din ultimii 13 fără vreun trofeu. Dar diferența dintre catalani și elita fotbalului mondial a devenit atât de mare încât e nevoie de măsuri urgente. Umilinița, 8-2, cu Bayern pare că l-a trezit la realitate pe președintele grupării de pe Camp Nou, văzut de mulți principalul responsabil pentru criza profundă în care e echipa.
"Josep Maria Bartomeu a anunțat că va lua decizii importante în următoarele zile. Președintele a convocat un consiliu de administrație de urgență pentru luni, în principiu pentru a stabili natura acelor măsuri încheiate cu eliminarea catastrofală din Europa", notează Mundo Deportivo, în timp ce sport.es susține că Setien e ca și demis de la echipă.

Bartomeu anunță schimbări uriașe la Barcelona

Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 20 ORE
Primele două variante pentru înlocuirea tehnicianului sunt Xavi și Mauricio Pochettino. Primul e favoritul vestiarului, dar o problemă în legătură cu numirea lui e faptul că se află în echipa lui Victor Font, cel care vrea să câștige alegerile din primăvară pentru președinția Barcelonei.
Și la nivel de lot se vor produce schimbări masive, mulți dintre fotbaliști neavând valoare de Barcelona. Aceștia vor fi puși pe lista de transferuri, urmând ca următoarea lună să fie extrem de fierbinte din punct de vedere al plecărilor și sosirilor de la club.
Nu voi spune acum ce decizii sunt. Unele au fost deja luate, altele urmează să le discutăm. Nu am fost echipa care trebuia să fim, a fost un dezastru, iar acum trebuie să luăm decizii importante. Pe unele le aveam deja în minte și le vom comunica luni | Josep Maria Bartomeu
Liga
"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal
IERI LA 09:44
Liga
Xavi, savuros după victoria Barcelonei la Villarreal: "Aceste 3 puncte sunt apă sfințită"
IERI LA 08:22