„El Clasico” vine într-un moment delicat pentru cele două mari rivale. Barcelona nu se regăsește după un început ezitant de sezon, în timp ce Real este în mijlocul unei adevărate crize. E greu de ales unde a fost mai mare dezamăgirea: după 0-1 cu nou promovarata Cadiz sau după 2-3 cu Șahtior în Champions League. Pentru Zidane, acest meci extrem de important este un prilej de revanșă în fața fanilor care-i contestă poziția la Real Madrid.
Fostul star al Barcelonei, Rivaldo este convins echipa catalană ar putea schimba vectorii de imagine și a găsit cine îl poate ajuta pe Messi.
Chiar dacă cred că Ansu Fati ar putea avea un rol-cheie în această înfruntare, cred în continuare că va rămâne la latitudinea lui Lionel Messi să demonstreze că este încă devotat clubului. A avut o vară grea și nu a început sezonul cu strălucirea altora, marcând de cele mai multe ori din penalty, lucru neobișnuit în cariera sa, așa că sunt sigur că acesta este meciul perfect pentru a-și crește nivelul de joc și a demonstra că el este în continuare un jucător deosebit, sporindu-și încrederea în sine și pentru restul sezonului spune ambasadorul Betfair, Rivaldo.
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 5 ORE

Messi nu a mai marcat de 900 de zile împotriva lui Real Madrid

De la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, Messi a "uitat" să marcheze pentru Barcelona în El Clasico. Superstarul argentinian așteaptă din 6 mai 2018 un gol în poarta marilor rivali din Madrid. În cele 900 de zile care au trecut de la ultimul gol în El Clasico, Messi a jucat în 5 din cele 6 derbyuri ale Spaniei și a ajuns la 440 de minute petrecute pe teren fără gol împotriva Realului.

Barcelona - Real Madrid | Protagoniștii El Clasico 2020

Messi este într-o criză de goluri fără precedent în acest debut de sezon. De la venirea lui Koeman, Messi a marcat, în toate competițiile, doar două goluri, ambele din penalty.

Barcelona are șanse mari să contribuie la criza celor de la Madrid

Barcelona are o mare șansă de a contribui la situația actuală a Real Madrid: „Los Merengues” au pierdut ultimele două meciuri - ambele acasă. Meciul de pe Camp Nou împotriva unei echipe slăbite din cauza ultimelor lor rezultate este ocazia perfectă pentru o victorie care să ridice moralul, coborându-l în același timp pe al rivalilor până la minimum.
Am menționat la începutul sezonului că Madridul va avea un avantaj față de Barcelona după ce va fi încoronată campioană La Liga și va avea un pre-sezon liniștit, dar acum Barcelona are șansa să răspundă trimițându-i într-o criză neașteptată cu trei înfrângeri consecutive, situație ce poate afecta echipa Madridului. Pe de altă parte, Real Madrid va încerca să reacționeze după acele rezultate slabe, așa că, încă o dată, ar trebui să avem un „El Clasico încărcat de emoții, chiar și fără fani în tribune spune Rivaldo.

Rivaldo: "Zidane ar trebui să îl folosească regulat pe Vinicius titular"

Zidane are o misiune dificilă, iar presiunea rezultatelor este uriașă la Real. Rivaldo știe cine ar putea rezolva derbyul de pe Camp Nou.
A fost ciudat să-l văd pe Zinedine Zidane făcând atâtea schimbări în primul unsprezece pentru meciul din Liga Campionilor și a ajuns să plătească pentru asta. Vinicius Junior a intrat de pe bancă și a înscris imediat, dar a fost prea târziu pentru a reveni la scorul de 0-3 la pauză. După părerea mea, Zidane face o greșeală lăsându-l pe Vinicius atât de des pe bancă, deși continuă să fie cel mai periculos jucător al echipei în acest moment.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 6 ORE
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 7 ORE