Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Eu, noul Neymar? Nu, nu vreau așa ceva!". Declarația surprinzătoare a puștiului lui Real Madrid

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/10/2020 la 18:44 GMT+3

Rodrygo (19 ani) a impresionat în tricoul lui Real Madrid, echipa care l-a cumpărat în vara anului 2019 în schimbul a 45 milioane de euro.

Rodrygo, atacantul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

La ultimul interviu, tânărul atacant a avut o declarație surprinzătoare, spunând că nu vrea să devină "noul Neymar", poreclă pe care a primit-o încă de când juca la Santos.
Prestațiile excelente reușite de Rodrygo la Real Madrid i-au adus și primele selecții la naționala Braziliei. Vârful de 19 ani a bifat deja 3 selecții și este privit de multă lume drept urmașul lui Neymar.
Rodrygo consideră că această asociere reprezintă o povară pentru un jucător aflat la începutul carierei. Extrem de ambițios, atacantul sud-american a declarat că vrea să-și facă propriul nume în fotbal, iar pentru asta n-are nevoie să fie succesorul lui Neymar.

Rodrygo: "Nu vreau să fiu noul Neymar!"

"Încă de când jucam la Santos, lumea mă striga noul Neymar sau noul Robinho. Întotdeauna am purtat această povară, iar de fiecare dată am spus că vreau să fiu Rodrygo. Vreau să scriu propria mea filă de istorie.
Robinho și Neymar sunt doi idoli uriași la Santos, în Brazilia și la toate cluburile pentru care au mai evoluat. Dar eu mă aflu la începutul carierei și nu mă gândesc să devin noul Neymar. Există un singur Neymar. Voi continua cu același gând: să fiu Rodrygo!", a spus Rodrygo, pentru CBF TV.
Rodrygo a bifat 80 de apariții în tricoul lui Santos înainte să fie cumpărat de Real Madrid. Inițial, tânărul atacant a evoluat la echipa secundă a "galacticilor" - Real Madrid Castilla -, iar evoluțiile sale promițătoare l-au adus rapid în atenția lui Zidane.
Rodrygo a adunat 28 de meciuri la Real, reușind să înscrie 7 goluri. Cel mai bun meci al său a avut loc în Champions League, când a marcat un hattrick în poarta lui Galatasaray.
picture

Premier League, etapa a 5-a

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo