Presa din Spania a ridicat o serie de întrebări privind eficiența lui Ronald Koeman pe banca tehnică a Barcelonei. Olandezul este conștient de dubiile care-l înconjoară pe Camp Nou, însă este hotărât să-și onoreze contractul și să nu bage în seamă niciun zvon care-l privește. Koeman a vorbit înaintea finalei de sâmbătă din Cupa Regelui Spaniei și găsește "ciudate" întrebările privind viitorul lui la Barcelona.
Ronald Koeman a semnat un contract pe două sezoane la Barcelona după ce i-a luat locul lui Quique Setien în luna august a anului trecut. Olandezul a trebuit să rezolve relativ rapid o serie de probleme ale trupei din Catalunia pe care fostul tehnician nu părea că poate să le găsească soluții. Chiar și așa, în jurul lui Koeman sunt în continuare ridicate dubii privind eficiența lui la cârma echipei.

Ronald Koeman, izbucnire în conferința de presă după o întrebare referitoare la viitorul lui la Barcelona

Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13
Barcelona a părăsit UEFA Champions League în faza optimilor de finală, iar șansele la titlu în La Liga au suferit serios după înfrângerea pe care trupa de pe Camp Nou a suferit-o săptămâna trecută în fața marei rivale de la Real Madrid. Tehnicianul olandez este totuși de părere că vorbele ascuțite ale criticilor au venit mult prea devreme. Koeman, pe de altă parte, are șansa azi de a câștiga primul lui trofeu la Barcelona, dacă bate pe Athletic Bilbao în Cupa Regelui Spaniei.
Provocat să răspundă criticilor, Ronald Koeman a fost vizibil iritat de întrebare și a izbucnit la conferința de presă: "Părerea mea e că e puțin cam prea ciudat să fiu întrebat mereu același lucru... am avut totuși un parcurs de 19 meciuri fără înfrângere. Pierdem un meci și imediat trebuie să vorbesc despre viitorul meu? Da, poate că e timpul să aceept că asta e situația aici, dar mai am un an de contract și m-am săturat sincer de aceste întrebări. Știu că este presiune mare, dar mai știu că pot gestiona asta, însă mi se pare ciudat. Dacă vom câștiga sau vom pierde cu Athletic Club, eu știu ce se va întâmpla. Am vorbit deja cu președintele și mi-a spus că are încredere în ceea ce fac eu aici", a spus Ronald Koeman.
Barcelona întâlnește Athletic Bilbao în această seară în finala Cupei Regelui Spaniei de la ora 22.30.
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53