Ronald Koeman este hotărât să facă loc în lotul Barcelonei pentru jucătorii pe care-i vrea cu orice preț pe Camp Nou. Tehnicianul olandez al catalanilor vrea să-i aibă la dispoziție pentru restul sezonului la Barcelona pe Gini Wijnaldum (Liverpool), Eric Garcia (Manchester City) și Memphis Depay (Olympique Lyonnais).
Pentru cei trei jucători, Koeman trebuie să facă loc și să majoreze bugetul destinat transferurilor. Din cauza crizei financiare provocate de pandemia de coronavirus, catalanii se văd nevoiți să vândă jucători înainte de a cumpăra. Potrivit Diario Sport, Koeman a întocmit deja lista neagră. Jucătorii care vor părăsi cel mai probabil Camp Nou în fereastra de mercato din iarnă sunt Samuel Umtiti, Junior Firpo, Carles Alena și Riqui Puig.

Lista neagră a jucătorilor care vor părăsi Barcelona în iarnă, întocmită de Koeman

Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09
Umtiti nu a reușit să intre în planurile lui Koeman în acest sezon, în ciuda faptului că a revenit la forma fizică optimă. Cel mai probabil, fundașul francez va alege Premier League ca viitoare posibilă destinație. Firpo a avut de asemenea dificultăți în a intra în grațiile tehnicianului olandez, iar un transfer în Italia este cea mai probabilă variantă pentru fundașul în vârstă de 24 de ani.
Mijlocașii Alena și Puig au primit deja acceptul clubului de a negocia cu alte echipe din La Liga și vor părăsi cel mai probabil, sub formă de transfer permanent sau împrumut, echipa condusă de Ronald Koeman. În ceea ce privește jucătorii care vor ajunge la Barcelona în ianuarie, catalanii au ajuns la un acord de principiu doar cu Eric Garcia pentru moment, transferurile lui Wijnaldum și Depay aflându-se încă sub semnul întrebării.
Liga
Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp
13/10/2021 LA 14:29
Liga
Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona
07/10/2021 LA 06:22