Conform cotidianului spaniol Sport, jucătorii Barcelonei sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că Ronald Koeman insistă să continue cu un sistem 4-2-3-1. Barcelona a folosit tradițional sistemul 4-3-3, iar cea mai mare parte a lotului actual a crescut cu acest sistem încă de la academia clubului.
Totuși, Koeman a schimbat acest sistem imediat ce a ajuns pe Camp Nou și fără mare succes. Barcelona a câștigat doar de patru ori în La Liga până acum, cu toate că spaniolii s-au calificat fără probleme din grupele UEFA Champions League.
Chiar și așa, catalanii au suferit o înfrângere usturătoare cu Juventus (0-3) marți seara. Barcelona ar fi încheiat grupa pe primul loc dacă ar fi evitat o înfrângere mai mare de două goluri.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Jucătorii, nemulțumiți de tactica aleasă de Koeman

Sport informează că starurile Barcelonei dau vina pe sistemul lui Ronald Koeman pentru eșecurile din acest sezon pentru că ar fi creat dezechilibre tactice.
Jucătorii susțin că ”penalizează stabilitatea echipei pentru că sunt patru care atacă și patru care se apără și doi la mijloc. Așa că nu putem nici să atacăm nici să ne apărăm bine”.
Jucătorii consideră că acest sistem a fost creat doar pentru a-i include pe Lionel Messi, Antoine Griezmann și Phillippe Coutinho.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59