Luis Suarez nu a vrut nicio clipă să părăsească Barcelona, clubul unde a petrecut ultimele șase sezoane pline de glorie. Însă uruguayanului i s-a transmis că nu mai este dorit la echipă și în cele din urmă a părăsit în lacrimi Camp Nou.
Chiar dacă Ronald Koeman l-a informat pe Suarez că nu va mai fi titular, olandezul consideră că decizia de a renunța complet la el aparține de fapt conducerii Barcelonei.

Ronald Koeman se apără

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
„Pare că eu sunt băiatul rău în ceea ce privește plecarea lui Suarez. Nu este cazul. După ce am vorbit cu Luis, i-am arătat că îl respect, atât ca fotbalist, cât și ca persoană. A dat tot ce a avut mai bun la antrenamente, încă din prima zi, și i-am spus că deși i-ar fi fost greu să joace, dacă ar fi stat ar fi fost un membru al lotului.
A fost decizia clubului, care a luat o serie de hotărâri înainte ca eu să vin. Dorim să schimbăm echipa. Avem jucători tineri care vin din spate. Luis și eu ne respectăm și am vorbit sincer. Până la urmă, a mers la Atletico și îi urez tot norocul din lume”, a declarat Koeman, conform AS.
Întrebat de reacția lui Lionel Messi, cel care a criticat în termeni duri decizia de a se renunța la Suarez, Koeman a declarat: „E normal ca un fotbalist să fie trist atunci când un prieten de-ai săi pleacă. Acest lucru face parte din fotbal. Dar cel mai important lucru este că a fost un exemplu pentru ceilalți la antrenamente și în meciuri. Messi a arătat la antrenamente că este concentrat, nu am dubii în această privință”.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59